VVS`17 gav besøgsrekord

VVS-messen, VVS'17:i hallerne i Odense Congress Center. 9.373 besøgende gik igennem dørene til VVS'17, og dermed sætter årets messe ny besøgsrekord.

VVS-messen, VVS'17, har været et forrygende tilløbsstykke med mange besøgende i hallerne i Odense Congress Center. 9.373 besøgende gik igennem dørene til VVS'17, og dermed sætter årets messe ny besøgsrekord. 

Allerede tidligt kunne arrangøren bag VVS-messen melde udsolgt til VVS'17. En udstillerrekord på 205 udstillere og en besøgsrekord fra messen i 2015 gav høje forventninger til VVS'17, og allerede da dørene lukkede efter messens første dag var besøgstallet 19% højere end i 2015.

Den flotte stigning i besøgstallet fortsatte også på messens anden og tredje dag.

- VVS'17 har været en stor succes set med vores øjne. Jeg er naturligvis både glad og stolt over vores udstillerrekord, men også over de mange besøgende, det er lykkedes at tiltrække. Det skyldes ikke mindst udstillernes imponerende og indbydende stande, siger messechef Michael Helm.

VVS'17 er arrangeret i samarbejde med brancheorganisationen VELTEK, og adm. direktør, Per Rømer Kofod, er yderst tilfreds med, hvordan VVS'17 er forløbet:  

- Det er en flot besøgsrekord, VVS'17 sætter i år, men vigtigste af alt, så hører jeg fra udstillerne, at det også er de rigtige besøgende, vi har haft. Allerede ved VVS'15 kunne man mærke en spirende optimisme blandt udstillere og besøgende, men til VVS'17 er optimismen i branchen sprunget ud i fuld flor, siger Per Rømer Kofod.

Han har også bemærket et større fokus på fagligheden ved VVS'17:

- De besøgende har forberedt sig hjemmefra og ved, hvad de går efter. Samtidig kan udstillerne præsentere nye teknologier og give de besøgende ny viden med hjem. Det danner grobund for en rigtig god dialog på standene, siger Per Rømer Kofod.

VVS'17 bød også på et helt nyt tiltag, nemlig et fagligt funderede konferenceprogram, der forløb under messens tre dage. Under temaet "Den moderne installatør" satte konferenceholderne fokus på de muligheder og udfordringer, som VVS-installatørerne ofte møder i deres hverdag.

- Vi har i år implementeret nogle nye tiltag, såsom konferenceprogrammet, på VVS-messen, som vi helt sikkert vil tage med videre i vores arbejde til VVS'19, hvor vi forventer endnu en gang at nå nye højder. Jeg er i hvert fald stolt af de mange positive tilbagemeldinger, jeg har fået fra både udstillere og besøgende, slutter Michael Helm.

VVS'17 blev arrangeret i samarbejde med VELTEK