Bauhaus undervejs i Kolding

Når dørene åbnes, vil medarbejderne kunne tage imod kunderne i et 14.000 kvadratmeter stort og moderne byggevarehus med blandt andet drive-in trælast og en stor lampeafdeling

Byggeriet af det nye Bauhaus byggevarehus i Kolding er færdigt, og der arbejdes nu på højtryk med at gøre det indvendige af butikken klar.

Når dørene åbnes, vil medarbejderne kunne tage imod kunderne i et 14.000 kvadratmeter stort og moderne byggevarehus med blandt andet drive-in trælast og en stor lampeafdeling. Afdelingen med salg til erhvervskunder bliver samtidig også meget større og bygget op professionelt.

-Vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op og byde indenfor i Danmarks mest moderne byggevarehus. I Bauhaus har vi en rigtig stor faglig stolthed og ønsker, at kunderne får den bedst mulige rådgivning, og det kan vi give dem i de nye rammer. Her har vi plads til at rådgive, inspirere og udstille hele vores sortiment med mere end 120.000 forskellige produkter, fortæller Lars Dalsgaard, varehuschef i Bauhaus i Kolding.

Begyndelsen på et nyt kapitel

Det nye byggevarehus bliver godt og vel dobbelt så stort, som det nuværende på Mønten i Kolding. Udover de nuværende 44 medarbejdere, der alle har takket ja til at flytte med til den nye adresse, har Bauhaus ansat 30 nye medarbejdere for at løfte opgaven med at rådgive kunderne i de nye omgivelser.

Mens der arbejdes på højtryk med at få inventar og indretning på plads, bliver de nye medarbejdere uddannet, så de kan give kunderne den bedste rådgivning og service. Opførelsen af det nye byggevarehus er en stor begivenhed for medarbejderne at deltage i.

-Det er vildt spændende at være med til. Åbningen er starten på et nyt kapitel og helt klart en oplevelse, jeg vil kunne se tilbage på fremover, fortæller elev i Bauhaus i Kolding, Emil Hansen.

Det er ikke kun medarbejderne, der ser frem til åbningen. Også kunderne udviser stor interesse for varehuset og de nye muligheder.   

- Byggevarehuset på Mønten holder stadig åbent, og her oplever vi mange kunder, der glæder sig og spørger interesseret ind til åbningen. Vi er meget beærede over opmærksomheden og overbeviste om, at det nye byggevarehus kommer til at leve op til alle forventningerne,” siger Lars Dalsgaard.

Foto: Byggeriet af den 14.000 kvadratmeter store bygning, der skal huse det nye Bauhaus byggevarehus i Kolding er afsluttet. Nu arbejder medarbejderne på højtryk med at gøre det indvendige af butikken klar til åbningen af Danmarks mest moderne byggevarehus.