Daells Bolighus åbner sin første butik i Jylland

NCC Property Development A/S har indgået lejekontrakt med Daells Bolighus om 2.300 kvm. i Kolding Retail Park

NCC Property Development A/S har indgået lejekontrakt med Daells Bolighus om 2.300 kvm. i Kolding Retail Park, hvilket understreger en spirende optimisme i detailhandlen. Daells Bolighus åbner i løbet af foråret sin første butik i Jylland.

Daells Bolighus har i flere år annonceret i Trekantområdet, og nu bød lejligheden sig i Kolding.Hvorfor det netop blev Kolding, hænger sammen med, at de kender området godt.

- Vi har set på Jylland gennem et stykke tid, og vi har ventet på, at der kom en god lejlighed, samtidig med at vi har en klar fornemmelse af, at vores varesortiment vil falde i god jord i Jylland, siger administrerende direktør Carsten Rojh.

Møbelkæden har desuden varehuse i henholdsvis Odense, Gentofte, Holbæk og Hillerød.Som nærmeste nabo er Jem & Fix som flyttede ind i Kolding Retail Park i 2013.

 I Kolding Retailpark er der mulighed for butikker med særlig pladskrævende varer og møbler, tæpper og gardiner, køkkener, hårde hvidevarer samt restauranter i de resterende få butikker.

Retailparken ligger ved hovedind- og udkørsel til Kolding Storcenter, som parken deler lyskryds med. Retailparken har en markant synlighed mod den trafikerede Vejlevej og med Kolding Storcenter, som besøges af 6,5 mio. kunder om året.

Området udgør det vestlige Danmarks bedste handelsplads, som alene i kraft af udbuddets størrelse tiltrækker kunder fra et meget stort opland.

Kilde: NCC