Viega vokser og flytter i større lokaler

VVS-producenten Viega har oplevet en kraftig vækst i omsætning i Danmark over de seneste tre år, og alt peger på, at udviklingen fortsætter

VVS-producenten Viega har oplevet en kraftig vækst i omsætning i Danmark over de seneste tre år, og alt peger på, at udviklingen fortsætter. Det har betydet flere medarbejdere, og virksomheden er nu vokset ud af de gamle lokaler i Birkerød.

2018 byder på nye udviklingseventyr for Viega i Danmark. Virksomheden er netop flyttet i nye, store lokaler i Birkerød på grund af den stigende fremgang på det danske marked. Det nordiske hovedkontor byder på mere end tre gange så meget plads til blandt andet stigende antal medarbejdere.

Udvikling til vidensorganisation

De mange nye kvadratmeter skal ikke blot udfyldes af flere medarbejdere – i det nye domicil bygges der også et showroom til Viegas produkter samt bedre faciliteter til afholdelse af seminarer for landets installatører og rådgivere.

Viega har gennem de sidste 115 år samlet stor viden og knowhow inden for blandt andet rent drikkevand, korrosion og rørsamlings-teknik, som nu skal gives tilbage til branchen. Men at undervise og rådgive fagfolk er ikke udebane for Viega. I hovedsædet i Tyskland har det længe været en fast del af virksomhedens ydelser, og nu har det danske kontor rammerne der understøtter kursusvirksomheden på bedste vis.

- Vi glæder os til snart at åbne dørene for vores nye kursusprogram. Vi har udviklet en række undervisningsforløb målrettet rådgivende ingeniører og vvs-installatører, blandt andet om rent drikkevand. Her giver vi vigtig viden om legionella, hvordan man skal opbygge sit anlæg for at undgå det, og hvordan man får den optimale installation. Vi kommer til at berøre alt fra økonomi til tryktal og design, siger Kent Nielsen, adm. direktør, Viega Denmark.

Tæt samarbejde med kommune

Viega bliver boede i Birkerød, og det er ikke en tilfældighed:

-Vi har et godt samarbejde med Birkerød Kommunes jobformidling. Faktisk har vi fået flere af vores kanondygtige medarbejdere herfra. Det er vi rigtig glade for, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet, siger Kent Nielsen, adm. direktør, Viega Denmark.