Aarsleff-direktør rykker til LM Byg A/S

Carsten Mindegaard giver stafetten videre til Hans Anker Nielsen, der til august starter som administrerende direktør for LM Byg A/S

- Hans Anker Nielsen, der gennem de seneste år som afdelingsdirektør har opbygget byggeafdelingen hos Per Aarsleff A/S fra bunden, kommer med landets formentlig stærkeste kompetencer indenfor hovedentrepriser og råhusbyggeri og har de nødvendige ambitioner til at videreudvikle LM Byg A/S til en af branchens absolutte sværvægtere.

Det siger administrerende direktør og ejer Carsten Mindegaard fra LM Byg A/S i en kommentar til, at han - efter at have udviklet den næsten 30 år gamle virksomhed til en af landets mest professionelle og succesrige, specialiserede betonvirksomheder - nu vælger at træde et skridt tilbage for at overlade roret og posten som administrerende direktør for LM Byg A/S til Hans Anker Nielsen.

- Hans Anker Nielsen er med hans erfaring, kompetencer og ambitioner ubetinget den mest kvalificerede til opgaverne i LM Byg A/S, og jeg er både på virksomhedens og egne vegne stolt over nu at kunne give stafetten videre til ham, fastslår Carsten Mindegaard, mens bestyrelsesformanden for LM Byg A/S Lars-Christian Brask supplerer:

- Den løsning vi nu realiserer har været på tegnebrættet gennem længere tid, og der er tale om en vel gennemtænkt og nøje planlagt løsning, vi reelt kun har håbet på som en mulighed.

Drømmejob

- Jeg har altid drømt om at sætte kurs som administrerende direktør i en højt specialiseret betonvirksomhed, og jeg ser jobbet hos LM Byg A/S som en enestående mulighed for at udfolde mine kompetencer på et overordnet niveau. Det er mit drømmejob.

 - Virksomheden har på unik vis forstået at forene markedets krav om kvalitet og kompetencer, og der er ikke tvivl om, at LM Byg A/S besidder et betydeligt potentiale, som jeg glæder mig til at være med til at realisere, konstaterer Hans Anker Nielsen, der oprindelig er uddannet ingeniør og kom til Per Aarsleff A/S fra et job som en af tre underdirektører i Pihl & Søn A/S

Udvikling i fokus

Carsten Mindegaard pointerer i den forbindelse, at han også fremover vil have sin daglige gang i LM Byg A/S og slår sluttelig fast, at ansættelsen af Hans Anker Nielsen ikke vil ændre dagligdagen i virksomheden.

- Medarbejderne og fællesskabet vil også fremover være et prioriteret omdrejningspunkt i hverdagen, og jeg vil fortsat være til stede som sparringpartner for alle medarbejdere. Men jeg flytter mit fokus fra drift til udvikling og vil i tæt samarbejde med bestyrelsen, Hans Anker Nielsen og virksomhedens øvrige ledelse koncentrere min indsats om at videreudvikle virksomheden og dens aktiviteter.

Foto: Carsten Mindegaard fra LM Byg AS giver stafetten videre til Hans Anker Nielsem