Give Elementfabrik A/S udvider direktionen

Efter stigende aktivitetsniveau og en positiv udvikling i selskabet de seneste år, har Give Element Fabrik A/S besluttet at udvide direktionen og ansat Henrik Damø som administrerende direktør

Udvidelsen af direktionen har til formål at frigøre nogen af den nuværende direktions ressourcer til fortsat produktudvikling, herunder videreudvikling og modernisering af produktionsmetoder.
Jens Henrik Eskildsen fortsætter i direktionen som fabrikant og direktør med fokus på disse opgaver, og Finn Eskildsen fortsætter ligeledes i direktionen som bestyrelsesformand og direktør med fokus på udvikling og ledelse af aktiviteterne i Give Elementers afdeling i Nørre Snede.

Henrik Damø har i mange år, som administrerende direktør, beskæftiget sig med fabrikation, salg og montage af komplette automatiske dørsystemer og glasløsninger til byggebranchen og har bl.a. 30 års international erfaring som adm. direktør for Tormax Danmark og Record Nordic. Henrik har også arbejdet nogle år som selvstændig konsulent i København, men har nu rykket bopælen fra Frederiksberg tilbage til Give for at varetage den nye direktørstilling på Give Elementfabrik.

Selv siger Henrik Damø om sin tiltrædelse som direktør i Give Elementfabrik A/S:

- Jeg har kendt både virksomheden og familien gennem mange år. Det er en spændende og meget positiv udvikling Give Elementfabrik har gennemgået. Virksomheden er på få år vokset fra 90 til 150 medarbejdere, der er fordelt imellem de to produktionsenheder i Give og Nørre Snede. Jeg glæder mig derfor til at være med til at løfte fabrikken videre til det næste niveau. Det er ingen tvivl om, at det er produktudvikling, herunder videreudvikling og modernisering af produktionsmetoder, der vil sikre den yderligere vækst og kendetegne Give Elementfabrik i fremtiden. Det er derfor af stor betydning, at virksomheden nu med en styrket direktion får mulighed for at arbejde videre med disse fokusområder. – Et stort ansvar, der fortsat vil blive varetaget af Jens Henrik Eskildsen, der er anden generation i den familieejede virksomhed og siden november 1996 selv har varetaget stillingen som adm. direktør for Give Elementfabrik.