Carsten L. Madsen ny direktør for EFG Danmark

Carsten Lindkvist Madsen bliver ny direktør for EFG i Danmark. Med gedigen erfaring fra både den private og den offentlige sektor skal han lede EFG’s offensiv på det danske marked for kontormøblering

”EFG har altid haft en stor plads i mit hjerte. Jeg er utrolig glad for at gøre comeback i en af branchens mest dynamiske firmaer”, siger Carsten, som tager plads i direktørstolen den 1.april.

”Jeg er overbevidst om, at Carsten er den rette person til at lede vores offensive og nye satsning på det danske marked. Sammen med nuværende samt nyansatte medarbejdere kommer han til at lede et meget stærkt team til fremgang”, siger Marcus Westdahl, Koncernchef for EFG European Furniture Group.

En ung Carsten Lindkvist Madsen begyndte i 1998 at montere kontormøbler for EFG i Danmark. Efter en lang og fremgangsrig karriere i møbelbranchen kommer han nu tilbage som direktør for hele virksomheden. Carsten kommer senest fra Lammhults Public Interiors som nordisk salgschef, og han har tidligere arbejdet i forskellige ledelsesfunktioner inden for Kinnarps og Duba-B8. Alt i alt har Carsten L. Madsen mange års erfaring på ledelsesniveau inden for kontormøbler til både private og den offentlige sektor.

Med København som det selvfølgelige udgangspunkt er det danske interiør- og kontormarked absolut nordens hårdeste med skarp konkurrence blandt flere tunge aktører. Ansættelsen af Carsten L. Madsen som ny dansk direktør er et stort skridt i EFGs satsning på at tage markedsandele i København – ikke mindst med fokus på det private erhvervsmarked.

42-årige Carsten Lindkvist Madsen er en af de mest erfarne ledere med stort fokus på at motivere medarbejderne og til at skabe positivt sammenhold. Carstens motto er ”tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder”. Diskussionen om fremtidens kontormiljø er intensiv i Danmark, hvor Carsten ser store muligheder for EFG som kreativ og innovativ aktør.

Carsten bor sammen med Marie, og de har 2 døtre. Udover familien er Carsten en stor tilhænger af sport. Han er en typisk konkurrencepræget person, og han bruger meget tid på triatlon. ”Sporten er en måde for mig at koble af på, og selvfølgelig have det fysisk godt, men sport stimulerer også min strategiske tankevirksomhed og min tålmodighed, og det er en vigtig del i mit arbejdsliv”, konstaterer Carsten.