GROHE: Svenske Jonas Brennwald bliver den nye Regional Vice President for både Nord- og Østeuropa

En reorganisering af salgsafdelingerne hos Grohe træder i kraft d. 1. april 2016 og har til formål at styrke organisationen

Jonas Brennwald vil fremover agere i rollen som Regional Vice President for både Nord- og Østeuropa.

Da de tidligere separate salgsafdelinger i Østeuropa og Nordeuropa bliver slået sammen, udvider Jonas Brennwald sit ansvarsområde og tager nye udfordringer op. Han ser stort potentiale i at strømline salgsafdelingerne:

”En omrokering af salgsafdelingerne giver os en stærkere Grohe region, og derfor vil vi have langt større indflydelse på markedet. Jeg forestiller mig, at vores nordiske kunder vil kunne se Grohes fulde potentiale og styrke på den svenske Nordbygg messe i april, hvor vi vil deltage med yderligere styrke. Derudover er det østeuropæiske marked meget vigtigt for Grohe, og jeg ser stort potentiale i den region”.

Udpegelsen af Jonas Brennwald som den nye Regional Vice President for Nord- og Østeuropa sker som et resultat af hans gode præstationer og en stærk ledelsesstil. Specielt det sidste er en vigtig faktor, da hans udvidede område med sin store mangfoldighed af kulturer så vel som forskellige markedsudfordringer vil kræve alt det entreprenørskab og stærke lederskab, som Jonas Brennwald er kendt for at besidde.

Reorganiseringen af alle nye salgsafdelinger i Europa vil træde i kraft d. 1. april 2016.