Joca: et smukt udemiljø renholder sig selv ...

Med støttemure fra svenske Starka og byrumsinventar fra franske Sineu Graff satser Joca A/S på at være kvalitetsleverandør når det gælder uderummet

Vil man have et pænt og rent udemiljø, hvor der ikke bliver smidt affald, så skal det være smukt og åbent og med muligheder for at smide affaldet der hvor det hører til, det siger al vor erfaring, siger Søren Jensen, indehaver af Vinderup-virksomheden Joca A/S, der leverer affaldsløsninger, men også udstyr og elementer til indretning af offentlige uderum.

- Når mennesker opholder sig i et pænt rum vil de gøre mere for at passe på det og de vil selv sørge for at få smidt affaldet de rigtige steder hen, især hvis rummet samtidig er åbent og affaldsløsningerne ikke er gemt af vejen, fremhæver Søren Jensen.

Høj kvalitet

Joca A/S er aktive inden for indretningen af udemiljøer i det offentlige rum eller i tilknytning til kontorbygninger og kan nu tilbyde at være totalleverandør.

Virksomheden forhandler udendørs inventar fra franske Sineu Graff, hvis løsninger i stor stil anvendes til parker, bymidter og torvemiljøer med produkter som bænke, stole og borde, men også blomsterkasser, højbede, affaldsspande, pullerter og gelændere.

- Sineu Graff er et internationalt brand, kendt over hele verden for sin mangeårige erfaring og høje kvalitet indenfor solidt og bæredygtigt byinventar som passer perfekt til danske kommuners og arkitekters forventninger, siger Søren Jensen.

Nyt agentur

Virksomheden har tillige netop overtaget agenturet for støttemure i beton fra svenske Starka, der benyttes som støtte mod opfyldningsmaterialer ved terrasseopbygning, men også kan anvendes til smuk og stilren indramning af bede. I sortimentet indgår flere forskellige mure og bloktrin til trapper. De fleste støttemurselementer kan også udføres med forside i reliefmønster – og det giver muligheder for at kunne få leveret en total løsning fra Joca A/S når det gælder indretning af et udemiljø. I forvejen er virksomheden specialist i alle typer affaldsløsninger.

www.joca.dk

Foto:Her et eksempel på indretningen af et udemiljø ved hjælp af byrumsinventar fra den franske producent Sineu Graff, som Joca a/s forhandler på det danske marked.