Frem med fingrene

Triumph Board er en interaktiv produktserie, der tæller tre forskellige løsninger, der kan bruges på samme platform

Når der skal arbejdes på Triumph Board, er det fingrene, der skal i aktion. Produktserien, som Audio-Visuelt Centrum (AVC) forhandler, er nemlig en interaktiv løsning med multi-touchbetjening. Der kan altså trykkes og skrives direkte på skærm eller whiteboard med fingrene. Bl.a. Københavns Universitet, Danske Spil og I.C.E.S. samt British International School i Stokholm er hoppet ombord på den interaktive bølge fra Triumph Board.

Produktserien består af tre forskellige løsninger: en interaktiv touch-skærm, et interaktivt whiteboard og en interaktiv DLP-projektor.

- Alle tre løsninger kan benytte samme software. Vil man på en skole f.eks. bruge skærmen èt sted, men har brug for en projektorløsning et andet sted, er det ikke noget problem Man kan benytte alle tre typer udstyr på samme platform, fortæller salgsdirektør Michael Jensen fra AVC

Touch-skærmen fås i fire forskellige størrelser, der tillader op til seks brugere på samme tid. Whiteboardet fås i tre størrelser og tillader også flere brugere ad gangen. Her kan man tilslutte sin laptop og efterfølgende tegne, skrive, zoome ind/ud, flytte og rotere objekter på whiteboardet samtidig med at det også kan benyttes som et almindeligt whiteboard. Projektoren er sidste mulighed og kan gøre et almindeligt whiteboard interaktivt.

- Det unikke ved Triumph Board er netop, at man her kan tilbyde alle tre løsninger og frit vælge hvad der er behov for, lyder det fra Michael Jensen.