Alt i en-projektor til trængte skoler

AVC præsenterer nyhed fra Epson, hvor interaktiviteten er integreret i projektoren – ikke i tavlen

Hidtil har interaktiv undervisning været et samspil mellem computer, projektor, en interaktiv tavle og dennes software. Nu har producenten Epson lanceret en enklere løsning, hvor de interaktive funktioner er integreret i projektoren – ikke i tavlen.

epson projektor

Epson projektor kan ophænges med meget kort afstand til tavlen, hvorved skygger fra personer kan undgås.

Løsningen er billigere end hidtidige systemer med interaktive tavler, uden at der er gået på kompromis med funktioner og kvalitet.

Derved er Epsons interaktive projektor et interessant alternativ for kommuner og skoler med betrængt økonomi, påpeger Audiovisuelt Centrum A/S i Horsens, som forhandler systemet.

- Der er nogle indlysende fordele ved denne løsning, idet projektoren er skabt til undervisningsbrug og har præcis de egenskaber, der forventes. Samtidig gør løsningen underviseren uafhængig, fordi man kan bruge den software, der kendes i forvejen, og som man er fortrolig med. Man kan også vælge, at bruge den software, der følger med projektoren, eller noget helt tredje. Projektoren er ligeglad, påpeger Jens Juel, sales & product-manager hos AVC A/S.

Man anvender projektoren sammen med et traditionelt whiteboard og en pen, der både kan bruges som skrive- og tegneredskab og mus. AVC A/S har allerede solgt den interaktive Epson-projektor til adskillige gymnasier, skoler og institutioner.