i3 - det nye mærke inden for interaktiv AV

Innovative i3 - løsninger skaber inspirerende måder at lære og samarbejde på i lærings- og arbejdsmiljøer

Belgiske Vanerum Group lancerer nu i3 - en serie interaktive hard- og softwareløsninger til læring, samarbejde og kommunikation. i3 er en mellemstor spiller i et marked, der indtil for nylig var domineret af store multinationale teknologiproducenter, hedder det i en meddelelse fra virksomheden.

i3 får produktionsfaciliteter og salgsafdelinger i Skandinavien, Tyskland, Frankrig og USA. Det vesteuropæiske udsyn og baggrunden som mellemstor virksomhed gør det muligt for i3 at arbejde intensivt med de lokale markeder og skræddersy løsninger til lokale behov. i3™ bliver globalt repræsenteret gennem et netværk af globale distributører og forhandlere.

Gert Van Erum, CEO, Vanerum Group:

- i3 brandnavnet bunder i vores vision og mission: vores mål er at forsyne samarbejds- og kommunikationsmiljøer med konkurrencedygtige og brugervenlige løsninger, der inspirerer til nye måder at arbejde og lære på. For eksempel: integrerede teknologiløsninger til undervisnings- og mødelokaler, som fremmer interaktiv læring og samarbejde. Vores løsninger består både af hard- og softwareprodukter, der integreres med smart tilbehør, som effektivt hjælper alle brugere af lærings- og arbejdsmiljøer uanset alder, teknisk snilde eller fysiske evner. Deraf navnet i3 (iii): "interaktiv, integreret, inspirerende."

Støttet af den økonomisk velfunderede Vanerum Group, der har over 20 års erfaring med distribution af innovative audiovisuelle og interaktive løsninger, er i3™ i stand til at lancere en fuldtudviklet, komplet og innovativ produktportefølje.

Produkter som de patenterede og prisvindende i3LIGHTHOUSE og i3SWEEZZ definerer hver en ny produktkategori, mens i3BOARD fører stafetten videre i markedet for interaktive whiteboards (IWB).