Succes med renovering af afløb og faldstammer

Ekspertise i renovering af faldstammer og afløbssystemer har medført mærkbar vækst hos Proline Danmark

Siden Proline Danmark i 2008 etablerede sig på det danske marked har virksomheden oplevet en ubrudt vækst inden for renovering af faldstammer og afløbssystemer. I 2013 blev otte mand ansat grundet den store efterspørgsel, hvor 1.750 lejligheder fik renoveret deres faldstammer med den patenterede løsning.

- Efter et succesfuldt år i 2013, kan vi i Proline Danmark nu tilbyde det fulde program inden for relining af afløbssystemer, strømpeforing af afløbssystemer og relining af ventilationsskakte, fortæller Heine Buhl, marketingchef hos Proline Danmark med hjemsted i Roskilde.

Og Heine Buhl kan berette, at væksten fortsætter:

- Året 2014 er startet eksplosivt med flere større og mellemstore projekter, som strækker sig over hele landet og primært i de større byer. På nuværende tidspunkt lånes to ekstra hold fra Malmø for at kunne matche efterspørgslen. I Odense er vi med i et større renoveringsprojekt, som underentreprenør for Blikkenslagernes Aktieselskab, hvor 340 lejligheder blandt andet skal have renoveret deres faldstammer. Vi arbejder i Odense frem til august måned. I København er Proline underentreprenør for Rebo A/S, hvor 348 lejligheder relines frem til juli måned. Det næste store projekt startede op i uge 13 i Roskilde, hvor 360 lejligheder skal have nye faldstammer, som vi forventer at blive færdige med til november, fortæller Heine Buhl om de omfattende aktiviteter.

Heine Buhl fremhæver i den forbindelse, at de færreste er klar over, hvorvidt deres faldstammer er i orden eller ej.

- Hvis man er det mindste i tvivl om, hvorvidt man har begyndende tæringer på sine faldstammer, eller hvis boligforeninger er i vildrede om levetiden på de nuværende faldstammer, så er man i hvert fald velkommen til at kontakte os for en uforpligtende inspektion og vurdering, siger Heine Buhl.

Foto:Ekspertise i renovering af faldstammer og afløbssystemer har medført en stærk stigning i aktiviteten hos Proline Danmark.