DS Håndværk & Industri glad for jobplan

DS Håndværk & Industri roser regeringen for at genindføre boligjobplanen

Så kom den endelig, den nye boligjobplan, der som en del af regeringens konkurrencepakke skal sætte gang i udviklingen og skabe flere job, hedder det i en meddelelse fra DS Håndværk & Industri.

- Regeringen er kommet til fornuft – heldigvis. I DS Håndværk & Industri er vi naturligvis meget glade for, at regeringen genindfører boligjobplanen for hele 2013 og 2014 – det ligger der masser af jobskabelse og udvikling i, siger formand for DS Håndværk & Industri Jim Stjerne Hansen.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at kvittere for, at regeringen har lyttet til os i branchen. Det er positivt, men også på høje tid. Vi havde gerne set, at fradraget var blevet hævet til f.eks. 50.000 kr.om året pr. husstand, men det må så komme næste gang , siger Jim Stjerne Hansen.

Boligjobplanen gav i 2011 og 2012 øget beskæftigelse og fremgang for håndværkerne, uden at det kostede samfundet noget. Det viste sig oven i købet, at den også havde en reel adfærdsregulerende effekt og begrænsede det sorte arbejde.

Og sådan som konjunkturerne desværre stadig ser ud, har det været noget nær en katastrofe for mange virksomheder, at den ikke blev videreført i 2013, og derfor har branchen som med én stemme tordnet mod lukningen af ordningen, anfører DS Håndværk & Industri.

Foto: - I DS Håndværk & Industri er vi naturligvis meget glade for, at regeringen genindfører boligjobplanen for hele 2013 og 2014 – det ligger der masser af jobskabelse og udvikling i, siger formand for DS Håndværk & Industri Jim Stjerne Hansen.