LM Byg A/S fordobler indtjening

Entreprenørvirksomheden LM Byg A/S fortsætter væksten og fordobler sidste års resultat

Entreprenørvirksomheden LM Byg A/S fortsætter væksten og fordobler sidste års resultat. Det tilfredsstillende regnskab for 2019/2020 afspejler virksomhedens styrkede position inden for råhusbyggeri samt hoved- og totalentrepriser.

LM Byg A/S bygger videre på sidste års vækst og afleverer i år et godt regnskab for 2019-2020, der lever op til virksomhedens langsigtede mål. Omsætningen lander på 1,1 mia. kr. og et resultat før skat på 63,6 mio. kr., der er mere end en fordobling af sidste års resultat, der lød på 31,5 mio. kr. før skat.

Det gode resultat skyldes et konkurrencedygtigt setup med en effektiv byggestyring samt fine resultater fra vores øvrige koncernselskaber, lyder det fra Hans Anker Nielsen, adm. direktør i LM Byg A/S, der glæder sig over resultatet:

”Vi er meget tilfredse med, at det igen er lykkedes os at levere et godt resultat. Vores fokus på råhusbyggeri har øget vores markedsandele og ført til, at vi er blandt de førende råhusaktører. Vores specialisering giver os mulighed for at have en god bredde i vores portefølje, så vi kan levere råhusløsninger inden for alle typer af entrepriser og byggeri,” siger Hans Anker Nielsen.

At årets resultat er bedre end forventet – i en tid med COVID-19 – er en bedrift Hans Anker Nielsen tilskriver sine medarbejdere.

”Jeg vil gerne takke vores medarbejdere, der har ydet en flot indsats og været omstillingsparate i denne tid. Det positive resultat skyldes i særdeleshed en stærk holdindsats, hvor alle har måtte strække sig en smule ekstra for, at vi kunne fortsætte væksten på trods af COVID-19. Regnskabet bekræfter os i, at vi har fulgt vores langsigtede plan og leveret den høje kvalitet, vi er kendt for,” siger Hans Anker Nielsen.

Fokus på at vinde markedsandele

I mere end 30 år har LM Byg A/S aldrig haft underskud, og i de sidste mange år har entreprenørvirksomheden leveret solide millionoverskud. Ifølge Hans Anker Nielsen er LM Byg A/S godt rustet til at fortsætte væksten, og han forventer et fortsat højt aktivitetsniveau i næste regnskabsår.

”Vi skal fortsætte vores arbejde med at vinde markedsandele og blive den bedste aktør inden for råhusbyggeri med øget fokus på hoved- og totalentrepriser. Det gør vi ved at holde fast i at være en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der leverer kvalitet til den aftalte tid. Herudover vil vi fortsat have fokus på bæredygtige løsninger og digitalisering af processer,” siger Hans Anker Nielsen.

 

Regnskab for 2019-2020:

Omsætning: 1,1 mia. kr.

Resultat før skat: 63,6 mio. kr.

Egenkapital: 121 mio. kr.