Saint-Gobain Danmark A/S

partner

Saint-Gobain er en af verdens førende producenter af materialer og løsninger til byggeriet. Blandt koncernens varemærker i Danmark findes Gyproc, ISOVER og Weber, og alle tre virksomheder producerer størstedelen af deres produkter i Danmark.

 

Gyproc i Kalundborg producerer innovative, sikre og bæredygtige systemer til letbyggeri i materialer af gips og stål, som er 100 % genanvendeligt.

ISOVER i Vamdrup udvikler og producerer innovative og bæredygtige isoleringsløsninger, som primært er baseret på glasuld bestående af op til 75 % genbrugsglas.

Weber har produktion flere steder i Danmark, og er en af byggebranchens største og mest erfarne leverandører af mineralsk baserede byggematerialer af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement.

Saint-Gobain er til stede i 69 lande verden over, og har et stærkt fokus på menneskers trivsel i bygninger og på bæredygtighed.

 

www.saint-gobain.dk

 

Flere artikler fra Saint-Gobain Danmark A/S

Det er truslen om brand, der udgør en af de største risici for mennesker i det byggede miljø. Ifølge Beredskabsstyrelsen har vi i Danmark ca. 15.000 brande om året, og hvert år dør ca. 50...

...

Den cirkulære økonomi, hvor alt genbruges og genanvendes er en nødvendig i en verden af knappe ressourcer. Gyproc har tænkt cirkulært i årtier, og vi skruer ikke ned for ambitionerne. Tværtimod...

Det 11. Saint-Gobain Gypsum International Trophy Awards blev for nylig afholdt i Lissabon, hvor 87 projekter fra 37 lande konkurrerede om priser inden for 6 kategorier samt en Grand Prix pris....

Med den nye akustiske plade Gyptone Acoustic Sealed kan akustikken yderligere forbedres i rum med perforerede akustiklofter.

Nu kan lydmiljøet i rum med perforerede akustikplader fra...

Hos Saint-Gobain Gyproc arbejder vi dagligt med rådgivning til byggebranchen, herunder bæredygtige løsninger ift. DGNB certificerede bygninger, og derfor har vi også valgt at uddanne to af vores...