Flower Lamp i stålfarvet variant

Flower Lamp, designet af Poul Cadovius, kommer nu i en stålfarvet variant

I 2022 relancerede dk3 de to klassiske Poul Cadovius lamper Flower Lamp® fra 1968 og 900 Lamp® fra 1972. De to lamper er vidt forskellige i udtryk og funktion, men fortolker på hver deres måde Poul Cadovius' alsidige og karakteristiske designunivers. Begge lamper blev i 2022 relanceret i en messingfarvet udgave, der nu får følgeskab af en ny stålfarvet variant.

Den danske designer Poul Cadovius (1911 - 2011) havde en exceptionel evne til at forudse fremtidige behov og videreudvikle trends, så de fik en helt ny betydning og funktion. En evne han ofte brugte, når han designede produkter, og som også blev bragt i spil, da han fik ideen til Flower Lamp®. I 1960'erne var der mange der brugte lamper i haverne til at oplyse blomsterbedene, og med lanceringen af Flower Lamp® videreførte Poul Cadovius denne trend til indendørs boligindretning.

Flower Lamp® giver en flot og dekorativ belysning af planter og blomster, og kan hænges på utallige måder. En enkelt lampe for sig eller flere lamper sammen i forskellige højder.

Lampen består af to halvkugleformede aluminiumsskærme forbundet af fire tynde stålstænger, hvor den nederste skærm fungerer som planteskål, der oplyses af lampen i den øverste skærm. En simpel og genial design-idé, der rammer ind i trenden med hængende planter og forener flower power vibes fra 60'erne med moderne boligindretning.

Lampen fås i eloxeret aluminium i farverne messing eller stål. Baldakin og loftsbeslag i pulverlakeret stål. Fire meter tekstilledning.

Mål: Ø 45,4 x H 50,2 cm