VVS’21 flyttes til oktober

​​​​​​​På baggrund af den aktuelle COVID-19-situation har Odense Congress Center og VELTEK, arrangørerne bag VVS ’21, valgt at flytte messen til efteråret

VVS-messen, den største af sin art i Skandinavien, skulle efter planen være løbet af stablen den 21.-23. april 2021 i Odense Congress Center.
 
Baseret på udviklingen af COVID-19 i Danmark står det klart, at en messe i foråret vil blive stærkt præget af COVID-19. Derfor har arrangørerne nu besluttet at flytte messen til den 12.-14. oktober 2021.
 
Gennem hele efteråret har Odense Congress Center og VELTEK vurderet mulighederne for at afvikle VVS’21 på den oprindelige dato. Vinterens høje smittetal og udsigten til et forår med store restriktioner gør dog, at en april-messe reelt ikke længere er en mulighed.
 
- Vi, som arrangører, ser det ikke længere som muligt at afholde VVS’21 i april. Helt overordnet er det vores klare vurdering, at en messe om tre måneder ikke vil kunne tiltrække det nødvendige antal gæster, der skal til for at sikre en kvalitet og succes på linje med de tidligere messer, forklarer Per Rømer Kofod, adm. direktør i VELTEK og uddyber:
 
- Den aktuelle smitteudvikling i samfundet giver os ikke nogen indikationer på, at vi kan afholde en messe i foråret, som lever op til det niveau både vi, udstillere og gæster forventer af en VVS-messe. Derfor ser vi nu frem mod efteråret og glæder os til at samle hele branchen i messehallerne på Odense Congress Center igen. Det tror vi, at branchen trænger til.
 
Et travlt efterår i vente for Odense Congress Center

Messens udstillere blev inden juleferien orienteret om flytningen, og arrangørerne har siden mødt stor forståelse og opbakning til beslutningen. Således har langt størstedelen af tilbagemeldingerne fra udstillerne indtil nu været, at de ønsker at bevare deres stand til oktober.
 
- Med de positive tilbagemeldinger, vi har fået fra udstillerne, ser vi endnu mere frem til efteråret. Set i lyset af udrulningen af vacciner er vi særdeles fortrøstningsfulde i forhold til at afvikle en succesfuld VVS-messe i oktober måned, forklarer Enrico Augustinus, adm. dir. for Odense Sport & Event, der blandt andet tæller Odense Congress Center.
 
- Odense Congress Center har i forvejen en lang række store messer og øvrige arrangementer i kalenderen til efteråret, og nu kan vi glæde os over, at vi til efteråret også kan lade vores gæster gå på opdagelse i alt inden for varme, vand, sanitet og ventilation, slutter han.
 
Fordi VVS’21 med de nye datoer nu ligger lige op til efterårsferien, åbner messen tirsdag den 12. oktober og slutter tilsvarende om torsdagen den 14. oktober, så udstillerne kan nedtage deres stande om fredagen.
 
Om VVS-messen

VVS-messen er Skandinaviens største fagmesse indenfor vand, varme, sanitet, ventilation og indeklima. Messen samler hvert andet år over 200 udstillere og næsten 9.500 besøgende og arrangeres af Odense Congress Center og VELTEK, vvs- og eltekniske leverandørers brancheforening.