Nyt domicil til Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Ejendommen på Nørgaardsvej 1-3 har indtil nu huset Fogs Bolig & Designhus og står til ombygning inden Bruun Rasmussen Kunstauktioner flytter ind
Ejendommen på Nørgaardsvej 1-3 har indtil nu huset Fogs Bolig & Designhus og står til ombygning inden Bruun Rasmussen Kunstauktioner flytter ind. Målet med renoveringen er at skabe rammerne for et samlet domicil til Bruun Rasmussen Kunstauktioner og hermed sikre de bedst mulige rammer for deres kunder og medarbejdere fremadrettet.
 
Projektet blev igangsat med et fælles ønske om at skabe et nyt og levende kulturhus i hjertet af Lyngby. Udgangspunktet for projektet var at udbygge viden om kunst og antikviteter, ved at samle alle Bruun Rasmussens fagområder og ekspertise under samme tag og herved være med til at skabe fremtidens auktionshus.
 
Efter ombygningen vil bygningen står klar med en række nye funktioner som bl.a. udstillings-, kontor- og administrationslokaler, samt fotoatelier og lokaler til eftersyn og showroom mm. Udover dette vil bygningen også huse en stor auktionssal.
 
Projektet udføres for PensionDanmark A/S i samarbejde med Emcon A/S, NCC A/S og Spangenberg og Madsen A/S.