Gulvhåndværkere var samlet til årets store gulvmesse

Torsdag den 2. juni slog Scandinova dørene op for gulvbranchens årlige samlingspunkt i form af GULVMESSEN 2022

Torsdag den 2. juni slog Scandinova dørene op for gulvbranchens årlige samlingspunkt i form af GULVMESSEN 2022. Som Danmarks største gulvgrossist sørgede Scandinova for en både lærerig og festlig dag i butikken i Søborg, hvor fagfolk fra hele landet kunne mødes på kryds og tværs. Dette års messe havde særligt fokus på bæredygtighed for gulvet, og de mange leverandører stod derfor klar med stærke, grønne tilbud.

GULVMESSEN er det årlige samlingspunkt for gulvbranchen, og her mødtes håndværkere, leverandører og entreprenører fra hele landet på kryds og tværs den 2. juni. Scandinova står bag messen, der foregik i deres butik i Søborg på Transformervej 10.

Anders Lund Madsen besøgte messen for at komme med en humoristisk og personlig vinkel på gulve og bæredygtighed, der var årets hovedtema. Han fortalte på underholdende vis om sin egen historie med de gulve, han havde mødt gennem sit liv.

Derudover havde mere end 20 leverandører som vanligt taget skarpe tilbud med til de flere hundrede besøgende, så de både kunne gøre en god handel og få en snak om klimavenlige gulvløsninger.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på mere bæredygtige løsninger fra slutkunderne, og vi forudser, at den vil stige eksponentielt. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at holde hånden under vores kunder. Det kan vi gøre ved at stille store krav til vores leverandører og sørge for den nødvendige dokumentation for den miljømæssige kvalitet af produkterne, forklarer Tomas Bohse, der er salgskonsulent med særligt fokus på mere bæredygtige produkter hos Scandinova.

Stemningen i top fra starten

For at kunne samle hele branchen var der sørget for busser med opsamlingspunkter i Jylland og på Fyn. Dog var der allerede fra messens åbning om morgenen gang i aktiviteterne og de mange stande.

Efter en velkomst fra Scandinovas administrerende direktør Jacob Storm blev der åbnet for en række madstande og messebarer, imens bandet De Tre spillede festlige toner i teltet. Der blev langet lækker mad og læskende drikkevarer over diskene hele dagen, mens de mange besøgende hilste på hinanden og leverandørerne.

Selvom kalenderen sagde juni, viste sommervejret sig bestemt ikke fra sin bedste side til gulvmessen. Heldigvis kunne regnskyerne ikke overdøve den gode stemning ved messen, hvor der bl.a. var mulighed for at prøve egne kræfter af eller udfordre kollegaerne i en styrkeprøve. Deltagere kunne desuden få inspiration til arbejdsgarderoben, da der i løbet af dagen blev afholdt to modeshows med catwalk på den grønne løber.

Grønne løsninger og glade gæster

Ud på eftermiddagen blev der igen spillet op til festlig stemning, da bandet indtog gulvet med rammerne for en fortsat festlig dag. Her bød messen også på et indslag fra Scandinovas salgsdirektør Bo Jensen, der kunne fortælle om gulvgrossistens nye projektafdeling. Projektafdelingen er en stærk samarbejdspartner for både entreprenører og producenter, og den leverer professionel rådgivning fra øverste skuffe til store projekter.

Messen blev rundet af klokken 15 efter en dag med højt humør og gode snakke om bæredygtighed. Der blev sagt på gensyn til næste år, hvor branchen igen får mulighed for at samles til den årlige gulvmesse i maj 2023.