Generationsskifte hos Charles Christensen A/S

Christina H. Andersen og Christian H. Jacobsen er indtrådt i ejerkredsen og ledelsen af gulvbelægningsvirksomheden Charles Christensen A/S som første skridt i et glidende generationsskifte

I år kan gulvbelægningsfirmaet Charles Christensen A/S fejre sin 120-års fødselsdag, men blikket er stadig stift rettet mod fremtiden.

Pr. 1.1.2023 er Christina H. Andersen og Christian H. Jacobsen indtrådt i ejerkredsen og ledelsen af gulv[1]belægningsvirksomheden Charles Christensen A/S som første skridt i et glidende generationsskifte. Christina H. Andersen er ansat som direktør i selskabet og kommer fra en administrativ stilling på DTU, medens Christian H. Jacobsen allerede har været i Charles Christensen A/S i flere år som projektleder.

Charles Christensen A/S, har siden 2006 været ejet alene af Allan Jacobsen, som den gang overtog selska[1]bet fra Peter Christensen (3. generation i familien Christensen). Allan fortsætter indtil videre sit virke i sel[1]skabet, men har med ansættelsen af sin datter, Christina, og søn, Christian, nu igangsat et generations[1]skifte, for at sikre, at Charles Christensen A/S kan fortsætte sin positive udvikling og bevare sin position som en af de førende gulvbelægningsvirksomheder i Danmark.

Charles Christensen A/S (også kaldet CC Gulve) er en Danmarks ældste og største gulvbelægningsfirmaer, som servicerer en lang række af landets større virksomheder og statslige, regionale og kommunale institu[1]tioner. Herudover har virksomheden specialiseret sig i installationsgulve samt specialløsninger til medici[1]nalindustrien.

Foto: Adm. Direktør Allan Jacobsen sammen med direktør Christina Hagelskjær Andersen og projektleder Christian Jacobsen.