Scandinova-gulvmesse med fokus på bæredygtighed

Danmarks største gulvgrossist samler vanen tro hele branchen, når Scandinova torsdag den 2. juni åbner dørene til GULVMESSEN 2022.

Danmarks største gulvgrossist samler vanen tro hele branchen, når Scandinova torsdag den 2. juni åbner dørene til GULVMESSEN 2022. I år foregår messen i bæredygtighedens tegn, og der bliver stillet skarpt på processer og certificeringer. Selvom der vil blive snakket i dybden om miljø- og klimapåvirkninger, byder dagen som vanligt også på en række festlige indslag og god mad.

Nedtællingen til den 2. juni er skudt i gang, for der samles hele gulvbranchen til GULVMESSEN 2022 hos Scandinova Søborg. I år sætter den traditionsrige gulvmesse fokus på bæredygtighed, så deltagerne kan blive endnu klogere på holdbart og miljøvenligt gulvarbejde.

- Vi har inviteret vores leverandører og har denne gang opfordret dem til også at medbringe deres klimavenlige løsninger i gulvhøjde. På messedagen vil vi gøre en indsats for at gøre emnet om bæredygtighed en smule mere håndgribeligt for håndværkerne, fortæller adm. direktør Jacob Storm.

- Alle taler bæredygtighed, genanvendelse og certificeringer. Det skal vi naturligvis også gøre i gulvbranchen. For os handler det både om holdbare løsninger og klimavenlige materialevalg, men det er også vigtigt at inddrage overvejelser om indeklima og arbejdsmiljø, når emnet falder på bæredygtighed.

Til GULVMESSEN 2022 vil leverandørerne komme med gode tilbud og demonstrationer, så bæredygtighed i gulvbranchen bliver til at tage og føle på.

Branchen samles til faglighed og fadøl

GULVMESSEN 2022 ønsker at samle gulvfolk fra hele landet, og derfor har Scandinova arrangeret busser fra Fyn og Jylland, så flest muligt kan deltage til årets største branchetræf. Der er lagt op til en festlig dag, hvor det kommer ikke til at gå stille for sig. De faglige oplæg og leverandørtilbud suppleres med underholdende indslag og højt til loftet. Jacob Storm uddyber:

- Ud over at være en faglig begivenhed er GULVMESSEN også et hyggeligt samlingspunkt for håndværkerne. Som gulvbranchens største årlige træf er der rig mulighed for at få en hyggelig snak med arbejdskammerater og leverandører, så vi kan samles om andet og mere end gulvet.

Dagen vil således også byde på god mad fra forskellige boder samt konkurrencer, så kollegaer kan udfordre sig selv og hinanden, mens de nyder en kold fadøl eller sodavand.

- Vi glæder os meget til endnu en gang at kunne forene gulvfolk fra alle dele af landet til snak og grin i hyggelige rammer, afslutter Jacob Storm.

GULVMESSEN finder sted torsdag den 2. juni kl. 9.00-15.00 hos Scandinova Søborg på Transformervej 10.

Foto:Fra Scandinovas gulvmesse i 2021. Fotokredit: Scandinova A/S