Ardex opruster med ny markedschef

Fra interne rækker har ARDEX Skandinavia A/S netop rekrutteret en ny markedschef til at lede salgsorganisationen på flisemarkedet: Mikkel Falkenstrøm

Fra interne rækker har ARDEX Skandinavia A/S netop rekrutteret en ny markedschef til at lede salgsorganisationen på flisemarkedet: Mikkel Falkenstrøm, som i de seneste 10 år har været teknisk salgskonsulent for Ardex. Derudover udvider de holdet af tekniske salgskonsulenter.

Michael Nielsen, som er direktør for ARDEX Skandinavia A/S forklarer:

Vi har gennem de sidste mange år oplevet en væsentlig fremgang, og vi kan mærke, at flere og flere har fået øjnene op for Ardex’ kvaliteter. Derfor opruster vi nu ved at udnævne Mikkel Falkenstrøm til markedschef og i øvrigt udvide holdet af tekniske salgskonsulenter. Kort og godt fordi vi gerne vil udvikle markedet for vores fliseprodukter endnu mere.

Kvalitet, viden og salg til murersegmentet

Mikkel Falkenstrøm har hidtil fokuseret på flisemarkedet på Sjælland for Ardex og har tidligere blandt andet haft rollen som byggerådgiver for NCC.

-Efterspørgslen er vokset kraftigt i byggeriet - og på flisemarkedet - så vores tidsbesparende produkter og solide faglige rådgivning er løsningen på mange af vores kunders udfordringer. Derfor glæder jeg mig naturligvis til at tage hul på at videreudvikle vores kvalitet, viden og salg til murersegmentet, fortæller Mikkel Falkenstrøm om sin nye rolle. Han tiltrådte sin nye stilling pr. 1/9 2021.