Driftsikker ballepresser

Mekanisk spindeldrift ved hjælp af skruer og møtrikker de mest driftsikre ballepressere, fremhæver CJ Montage i Søborg

Smede-og maskinværkstedet CJ Montage i Søborg fremstiller en serie af ballepressere, der effektivt løser et affaldsproblem ude hos kilden. Presser pap, papir, karton, plast ect. på en økonomisk og miljøvenlig måde og den mindste i serien er NVA NP40, der anvendes til mindre butikker og tankstationer, kiosker og kontorer.

Ballepresseren er med spindeldrift, hvilket bl.a. gør, at den har en ekstrem lang levetid samt den presser affaldet sammen på den mest optimale måde. Ved at presse emballagen med spindeldrift-system, undgår man at bruge hydraulik som synker, forurener og giver olielækager. Maskinen er bygget i højstyrkestål og pressepladen er specielt fremstillet til højkomprimering - presser emballagen med op til 90 procent reduktion. Spindeldriften er meget lydsvag og gør, at det er muligt tale og arbejde uforstyrret i nærheden af maskinen.

CJ Montage fremhæver, at ballepresseren har en høj kapacitet med så ydermål, der giver mange muligheder for placering – og den kan gå mellem almindelige døre og kan flyttes med en løftevogn. Dertil kommer, at ballepresseren er meget holdbar med en levetid på minimum 25 år – virksomheden pointerer, at der er nogle af ballepresserne i drift som er næsten 40 år gamle.

Fakta:

Ballestørrelse L x B x H: 500 x 700 x 700-800 mm.
Påfyldningsåbning: 700 x 600 mm.
Ballevægt 40 til 80 kg.

​Egenvægt: 475 kg.