Første ejerboliger i ny bydel ved Randers under opførelse

Sporbyen Scandia er en helt ny bydel, der hastigt vokser frem mellem Randers og Dronningborg, som får sin egen identitet båret af stedets unikke industrielle historie

Sporbyen Scandia er en helt ny bydel, der hastigt vokser frem mellem Randers og Dronningborg, som får sin egen identitet båret af stedets unikke industrielle historie. Blandt de mange boliger, der opføres nu og på sigt, er en bebyggelse med 67 ejerlejligheder flere med flot fjordudsigt. Boligerne bliver de første ejerboliger i bydelen og kunderne kan allerede nu opskrives til mere information.

Sporbyen Scandia er i disse dage under forvandling til en ny, grøn bydel med masser af attraktive boliger, idrætsfaciliteter og på sigt butikker, cafeer og meget mere. Visionen er, at bydelen skal have en blandet beboersammensætning, så der opføres boliger på arealet til familier, ældre og unge – og til efteråret vil de første ejerboliger stå klar i området.

Ny bydel skal være for alle
Det er byggefirmaet Arne Andersen Vrå, som ligeledes opfører andelsboligerne i Sporbyen Scandia, som pt. opfører ejerboligerne, som vil stå klar til indflytning i efteråret 2020. For ejer og projektudviklingsdirektør Arne Andersen er projektet det rette element til at tilføje den nye bydel.

-Sporbyen Scandia udvikler sig pt. til en attraktiv bydel, hvor hovedparten af områdets byggerier allerede er langt undervejs. Vi får mulighed for at skabe rammerne om en hel lille by, der får en god blanding af almene boliger, lejeboliger, andelsboliger og nu altså også ejerboliger, siger Arne Andersen og tilføjer:

-Området får familieboliger, seniorboliger og boliger til de mennesker, hvor børnene er fløjet fra reden. Disse ejerboliger er indrettet ud fra en forventning om en primær målgruppe bestående af modne mennesker, med en travl hverdag, hvor bekvemmelig er i højsædet, og man er klar til at nyde livet i en lækker ejerlejlighed i en nyopført elevatorejendom. Flere af boligerne på de øvre etager i bebyggelsen vil have en smuk udsigt mod Randers Fjord fra de solorienterede altaner.”

Hylder områdets historiske betydning

Boligerne bliver med små haver/terrasser i stueplan, og store rummelige altaner på øvrige etager: ”Det bliver samtidig en grøn bydel – hvor nærheden til fjord, kolonihaver og områdets faciliteter vil være i gåafstand, ligesom flere indkøbsmuligheder i området. Sporbyen er et markant og historisk område, som gennem årene har været med til at præge Randers. Vi er derfor glade for, vi kan være med til at omdanne og hylde områdets historiske betydning og samtidig skabe liv for nye beboere,” siger Arne Andersen.

Store forventninger til projekt

De nye ejerboliger i Randers skal sælges af EDC Poul Erik Bech, som også står for salget af andelsboligerne i Sporbyen Scandia. Søren Kellberg, EDC Poul Erik Bech, har store forventninger til det kommende projekt.

”Ejerboliger er efterspurgt i området, og vi er overbeviste om, at boligerne, størrelserne og priserne vil tiltale mange købere, både lokale og købere fra oplandet omkring Randers. Med en ejerlejlighed i en nyopført ejendom, så får kunderne en unik mulighed for at købe en tidssvarende ejerlejlighed med fokus på komfort og gode opholdsarealer. Her får man store altaner og alle boliger sælges med egen parkeringsplads i områdets parkeringshus, og depotrum i ejendommens kælder.”