HedeDanmark udvider i Østjylland

Anlægsgartner Arne Skyum ApS iværksætter generationsskifte og overdrager kunder inden for pleje af grønne områder til HedeDanmark

Anlægsgartner Arne Skyum ApS iværksætter generationsskifte og overdrager kunder inden for pleje af grønne områder til HedeDanmark. Overdragelsen betyder, at Arne Skyum kan fokusere på anlægsopgaver, og HedeDanmark styrker sin lokale markedsposition inden for grøn pleje.

Den lokale østjyske anlægsgartnervirksomhed, Anlægsgartner Arne Skyum ApS, stopper med at pleje og vedligeholde grønne områder og overdrager sine nuværende opgaver og kunder inden for grøn pleje og vintertjeneste til HedeDanmark. Med aftalen har anlægsgartner Arne Skyum, der driver sin virksomhed med udgangspunkt fra Hasselager, ønsket at fokusere på renovering og nyanlægs-opgaver. Arne Skyum har med aftalen samtidig ønsket at sikre, at virksomhedens kunder fortsat kan få plejet og vedligeholdt deres grønne områder professionelt og fagligt korrekt.

-Beslutningen er truffet efter grundige overvejelser og et ønske om at gennemføre et glidende og kontrolleret generationsskifte i min virksomhed.  Det er min faste overbevisning, at HedeDanmark som en stor og fagligt stærk virksomhed kan sikre kunderne den kvalitet og faglighed, som de forventer, siger anlægsgartner Arne Skyum.

HedeDanmark overtager plejeopgaverne som led i den grønne servicevirksomheds løbende bestræbelser på at udvide sin landsdækkende tilstedeværelse. Overtagelsen af plejeopgaverne fra Arne Skyum vil bidrage til at styrke HedeDanmarks position på det østjyske marked for pleje af grønne områder for private virksomheder og grundejerforeninger.

-HedeDanmark ønsker løbende at udbygge sin markedsposition, og denne aftale er med til yderligere at udbygge vores landsdækkede tilstedeværelse og herunder vores position i et interessant lokalt marked, siger regionschef Søren Damkjær fra HedeDanmark.

Anlægsgartner Arne Skyum ApS er etableret i 1990 og er flere gange kåret til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen. Nicole Duschner, som har haft ansvaret for plejeaktiviteterne hos Anlægsgartner Arne Skyum ApS, vil fortsætte som formand i HedeDanmark. Tilsvarende vil de øvrige medarbejdere fra Anlægsgartner Arne Skyum ApS, som har været beskæftiget med pleje af grønne opgaver, blive tilbudt arbejde i HedeDanmark.