Sky Pullert i tidløs enkelhed

Focus Lighting lancerer nu Sky Pullert, et nyt pullertarmatur i et enkelt, stilrent design.

AART designers har tegnet Sky Pullert med hovedvægt på den ubrudte linje mellem stander og lygte. Pullerten har de slanke linjer og den tragtformede afslutning som understreger familieskabet med Sky parklygten.

Lysteknologien er ligeledes i stil med parklygtens indirekte lys, der reflekteres og afgrænses af diffuseren og tagpladen i toppen. Lyskilden er LED af typen Bridgelux V8, som foruden lang levetid og høj driftssikkerhed er karakteriseret ved regelmæssigt lys uden udsving i farvetemperaturen. Sky Pullert fås med hhv. 9 og 12 W, og Ra-index 90 er standard, uanset farvetemperaturen.

Sky Pullert er robust og vandalsikker. Den fremstilles i galvaniseret stål med top i støbt aluminium. Hele armaturet kan males grafit- eller silvergrå, eller man kan sætte den galvaniserede pullert sammen med en silvergrå top. Afskærmningen er støbt i long-life polycarbonat med acryl på begge sider, hvilket gør den særdeles modstandsdygtig over for solens UV stråling. Man undgår således den kedelige gulfarvning, der i mange år har betydet at plastskærme skulle skiftes jævnligt. Sky Pullert er i tæthedsklasse IP66 og er højeste vandalklasse.

LED fakta:

LED type: Bridgelux V8

Systemforbrug: 9 eller 12 W ved hhv. 350 og 500 mA

Farvetemperatur: 2700 eller 3000 K

Farvegengivelse: min 90 Ra