Foodtrucks: Den nye måde at fejre succeser på byggepladsen

Byggepladser landet over bestiller foodtrucks til fejringer og begivenheder som aldrig set før

Foodtrucks har efterhånden længe været populære i det danske gadebillede, og nu brager de ind på byggepladserne. Entreprenører på byggepladserne landet over bestiller nemlig de populære, mobile madvogne til fejringer af enhver slags.

Virksomheden Nuento, som er Danmarks største platform for foodtrucks, har i løbet af de seneste par måneder oplevet en væsentlig større efterspørgsel på foodtrucks til byggepladser, end de før har set.

“Vi er glædeligt overraskede over den øgede efterspørgsel på foodtrucks til byggepladserne! Det er meget forskelligt, hvorfor byggepladserne bestiller dem. Vi har f.eks. haft foodtrucks ude i forbindelse med fejringen af ‘300 dage uden ulykker’, første spadestik på en ny byggeplads, fejring af færdiguddannede lærlinge og velfortjent forkælelse til håndværkerne.”, fortæller Andreas Egmose fra Nuento.

Madoplevelsen matcher stedet

Foodtrucks er især en god løsning til byggepladserne, fordi det gerne skal være muligt at spise maden stående, der skal være mindst mulig klargøring og oprydning, og så skal der være nok mad til de sultne på byggepladsen.

Eftersom det ikke er alle byggepladser, der har et køkken, er det praktisk at få et mobilt køkken ud, så maden, der bliver serveret, er varm - selv hvis det er i vinterens kolde måneder.

Mange foodtrucks tilbyder desuden all you can eat, hvilket er helt oplagt til det hårdtarbejdende mandskab på byggepladsen. 

Foodtrucks på Nuento

På Nuentos platform er det muligt at finde et væld af foodtrucks, der kan levere over hele landet. Platformen har Danmarks største udvalg af foodtrucks med priser startende fra ca. 100 kr. pr. mand.

Køkkenerne spænder bredt, og virksomhederne bestiller alt fra burgere, flæskestegssandwiches og den klassiske pølsevogn - til mexicanske tacos, græske gyros og napolitanske pizzaer bagt på stedet i stenovn.

Se de mange foodtrucks her. Foto:The Munch Pit.

(Sponseret artikel)