Serie af avancerede energimålere

Schneider Electric lancerer en nye serie af MID-certificerede målere, PM5000, der opfylder alle krav til moderne energimåling

Behovet for pålidelig og detaljeret måling af energiforbruget vokser dag for dag. Samtidig vokser behovet for mere avancerede funktioner og mere kommunikation i de målere, vi bruger til at holde styr på forbrug og fakturering. Derfor introducerer Schneider Electric nu PM5000 - en ny serie energimålere med avancerede funktioner og meget høj nøjagtighed til en attraktiv pris.

PM5000-serien består mere præcist af 12 nye målere i tre produktfamilier: PM5100, PM5300 og PM5500. Tilsammen imødekommer de langt de fleste behov, professionelle brugere stiller til deres energimålere også i fremtiden. Det gælder eksempelvis multitarif-måling, indbygget ethernet-kommunikation, on-board hukommelse til logning af data og måling af harmoniske strømme. Flere af målerne har endda to indbyggede ethernet-porte til nem sammenkobling af flere enheder i netværk.

Nøjagtigheden er også i en klasse for sig og sætter nye standarder for målere i denne prisklasse: Klasse 0.5S for PM5100- og PM5300-målere og klasse 0.2S for PM5500-målerne.

Flere af Schneider Electric PM5000-målere er MID-certificerede og dermed godkendt til afregning med fx SKAT og forsyningsselskaber og til sub-fakturering af individuelle lejere/brugere af installationen. Alle PM5000-målere testet og certificeret på et uafhængigt laboratorium