Enggaard overtager byggeri efter Pihl

Byggeriet af Navitas-bygningen er klar til at fortsætte efter konkursen hos E. Pihl & Søn A/S.

Byggeriet af Navitas-bygningen på havnen i Aarhus er klar til at fortsætte og det bliver fejret med manér i morgen eftermiddag, skriver Jyllands-Posten.

Da  E. Pihl & Søn A/S gik konkurs i august, gik meget byggeri i stå rundt omkring i hele landet. Heriblandt også en del af byggeriet på havnen i Aarhus, hvor Navitas var et af de større byggeprojekter. Men nu er byggeriet af Navitas-bygningen, som skal huse 2.000 ingeniør- og maskinmesterstuderende fra september 2014, klar til at fortsætte.

Og det bliver fejret med en lille "gensynsfest" på byggepladsen i morgen eftermiddag.

- Jeg tror, vi er nogen af de første, der er kommet i gang igen efter E. Pihl & Søns konkurs. Så det er vi selvfølgelig rigtig glade for og synes derfor, at det skulle fejres, siger Jens Thomsen, bygherrerådgiver ved Rambøll, til Jyllands-Posten.

Det er entreprenørvirksomheden  A. Enggaard A/S, der har overtaget byggeriet. Og de har haft held med at samle alle de gamle underentreprenører igen.

- Det er fantastisk, at det er lykkedes at samle alle og blive klar til at gå i gang igen på kun 5-6 uger, siger Jens Thomsen til Jylllands-Posten. Jens Thomsen er også glad for at kunne fastslå, at den oprindelige tidsplan for byggeriet fastholdes.

 

Hvad gør man, når man er oplever en konkurs i byggeriet?

Byggekurser.dk holder 30. oktober et kursus i Aarhus om at håndtere konkurser i byggebranchen. Læs mere og foretag tilmelding her:

http://www.byggekurser.dk/kurser/handtering-af-konkurser-i-byggeriet/