Midtjyske JCN bider sig fast på Sjælland

Ordren på tilbygning til Frederiksborg Gymnasium i Hillerød gav JCN A/S starten på nye aktiviteter på Sjælland

Med en tilfreds kunde på grund af tidligere og billigere levering og god stemning på byggepladsen har det midtjyske byggefirma, JCN A/S, fået en god start på sit nye forretningsområde Sjælland, skriver virksomhed i en meddelelse.

Sidste forår tog det midtjyske byggefirma JCN A/S i Vildbjerg springet over Storebælt og bød på en større sjællandsk ordre. Selvom det midt- og østjyske marked i mange år havde været kerneforretningen for JCN A/S, blev de konkrete efterspørgsler fra Sjælland efterhånden både så mange og så interessante, at virksomheden besluttede at springe ud i det.

- Gennem de seneste seks år har vi haft kraftig vækst, tredoblet omsætningen og investeret kraftigt i udvikling af administrationen. Dertil kommer, at vi har haft stor succes med at satse på Østjylland, hvor vi pt. har igangværende projekter for cirka kr. 250 mio. Dermed følte vi, at vi var stærkt nok rustet til at tage springet over bæltet. Og foreløbig har det vist sig at være helt rigtigt, siger direktør og tredje generation i JCN, Flemming Skov Nielsen.

Bygherren var Frederiksborg Gymnasium og HF, hvor JCN skulle bygge nye idrætsfaciliteter og hal på i alt knap 2.000 kvm. En total entreprisesum på knap 30 mio. kroner.
Projektet blev leveret to måneder før den aftalte tid – og til en pris, der lå en smule under den aftalte.
- Dels hentede vi tid på at optimere en række processer. Dels brugte vi – i samråd med byggerådgiveren - præfabrikerede kassetter, når det var muligt, i stedet for at bygge dem på stedet. Derfor kunne vi hurtigere lukke bygningen og dermed fremskynde det indvendige byggeri, fortæller Torben Baden, der har været projektleder på sagen hos JCN.