Jönsson fortsætter væksten

Investering i medarbejder-og ledelsesudvikling er ifølge Jønsson A/S selv med til at skabe en solid bundlinie

Igen i år slår Jönsson A/S alle rekorder med en omsætning på 682,7 mio. kr. og et før-skat resultat på 31,6 mio. kr. Det sker som en effekt af virksomhedens målrettede fokus på løbende at udvikle organisationen og fastholde de tætte relationer, skriver virksomheden selv i en meddelelse.

For niende år i træk fastholder Jönsson A/S den positive udvikling og solide bundlinje, som ligger blandt de bedste i byggebranchen. Den vedvarende udvikling skyldes bl.a. investeringer i medarbejder- og ledelsesudvikling, fokus på kultur og socialt ansvar, optimering af indkøbsprocesser og værdiskabende samarbejdsrelationer, fortæller Adm. direktør Robert Mayer:

- Medarbejderne er vores stærkeste ressource. Derfor er det her, vi investerer i udvikling, og her vi skal gøre en forskel i forhold til vores konkurrenter. Vi tilbyder projektlederuddannelser og andre udviklende kurser, der skal gøre det attraktivt at arbejde i Jönsson A/S, og som skal gøre vores medarbejdere til de bedste i branchen.

- Det andet ben i vores indtjeningsstrategi er optimeringen af de operative processer – som vores indkøbsaftaler, der pr. 2013 er optimeret således, at vi både sparer udgifter og arbejdstid. Lagt sammen med et vedvarende fokus på værdiskabende partnerskaber med bl.a. kommuner og andre offentlige instanser, skaber det et solidt grundlag for at fastholde en bæredygtig udvikling i virksomheden.

I øjeblikket er Jönsson A/S i gang med en lang række spændende projekter, der peger frem mod et indbringende 2013, bl.a. boligbyggerier i Gentofte, Herlev og Taastrup, klimavenligt klubhus i Allerød, ny tribune på Slagelse Stadion, nye plejecentre i Høje Taastrup og på Østerbro samt nye skoler i Bagsværd og Vanløse.

Jönsson a/s er en Herlev-baseret entreprenørvirksomhed med mere end 115 års erfaring i branchen. Virksomheden er en del af Engsø Gruppen a/s, som er moderselskab for en række entreprenør- og håndværksvirksomheder fordelt over hele landet.


Foto:Fælledgården Plejecenter er et af Jönsson a/s’ største projekter i år. Plejecentret er 17.701 kvm stort og har en entreprisesum på 182 mio. kr.