Nye kræfter til nordjysk byggefirma

I kølvandet på et veloverstået generationsskifte mellem far og datter er der for nylig ansat både salgschef og tegnestueleder i det nordjyske byggefirma KFS Boligbyg

I kølvandet på et veloverstået generationsskifte mellem far og datter er der for nylig ansat både salgschef og tegnestueleder i det nordjyske byggefirma KFS Boligbyg. Firmaet har store ambitioner for fremtiden, og en af deres målsætninger er at skabe Danmarks bedste kundeoplevelse.

Efter en årrække med turnaround og generationsskifte har KFS Boligbyg formået at vende skuden. De kom ud af sidste regnskabsår med en omsætning på 100 mio. og et fornuftigt overskud. Fremtiden tegner lys for KFS Boligbyg, som har store forventninger til den nye tegnestueleder og til den nye salgschef.

Det er ikke bare på medarbejderfronten, at der er sket fornyelse. Ditte Maria Kollerup er i dag administrerende direktør for KFS Boligbyg, som hendes far Kurt Flemming Sørensen stiftede tilbage i 1983. Generationsskiftet blev afsluttet for et par år siden, men Kurt er stadig en del af virksomhedens daglige drift. Han arbejder tæt sammen med sin datter, som har været en del af virksomheden siden 2003.

De to nye medarbejdere får en central rolle i byggefirmaet, og i november sidste år startede Frederik Hjardemaal som arkitekt og tegnestueleder:
- Frederik tilfører holdet fremragende 3D kompetencer, og så har han bare god stil. Han ved, hvad kunderne vil have, og han er virkelig dygtig til at formidle det”, fortæller Ditte Maria Kollerup.

Den anden nye mand på pinden er Kenneth Poulsen, der er startet som salgs- og marketingchef. Det er Kenneths opgave at sikre, at alle kunder får en professionel og personlig rådgivning med fokus på ro i maven, gennemsigtighed og økonomi.

-Kenneth er super dygtig til at rådgive familier til de rette valg, og så har han en solid erfaring fra branchen”,  fortsætter Ditte Maria Kollerup.

Sammen med den nordjyske byggerådgiver Søren Agesen udgør de to nu salgsteamet hos KFS Boligbyg, mens Ditte Maria Kollerup flytter sit fokus hen på andre opgaver.

KFS Boligbyg har oplevet strid modvind, og byggefirmaet var under finanskrisen i 2007 gennem en turnaround med nedskæringer. De gik fra omkring 150 medarbejdere ned til 28, men i dag står virksomheden nu med et stærkt hold af 52 fastansatte medarbejdere med solid erfaring, kompetencer og en høj gennemsnitlig anciennitet. De vil ved fælles hjælp sikre, at deres kunder får Danmarks bedste kundeoplevelse.