Ny flange giver hurtig kabelføring i stålskabe

Spacial FlexiCable fra Schneiser Electric giver kortere installationstid til gavn for tavlebyggere

Schneider Electric lancerer nu Spacial FlexiCable til stålskabene Spacial S3D. Det giver kortere installationstid til gavn for tavlebyggere og løser det velkendte problem med besværlig kabelføring i stålskabe.

Mange elektrikere og installatører har kæmpet med at få kabelføringen på plads i et stålskab. Men nu er der håb på vej. Med Spacial FlexiCable løser Schneider Electric problemet, så der ikke længere er behov for tegninger, boringer eller montering af ekstra kabelflager. I stedet kan installatører nu tilslutte sine kabler ved nemt og hurtigt at gennembore flangen med eksempelvis en skruetrækker.

Kabelflangen på Spacial FlexiCable kræver hverken en ekstra designfase eller ekstra værktøj. Du monterer det blot på dit skab, og derefter fungerer det uafhængigt af kabeltypen.

Et nyt kabel, et nyt skab eller en ændring i sidste minut er ikke noget problem med Spacial FlexiCable. Det sikrer en unik opfindelse. Spacial FlexiCable er nemlig baseret på den særlige SilTop tekstilteknologik udviklet i et samarbejde mellem Schneider Electric og fra Ferrari SA. Den franske virksomhed har fremstillet en unik skumsilikonegummi, som er forstærket med glasfiber. Det giver en høj ydeevne og stor elasticitet, hvilket sikrer tætheden omkring kablet og opnår et tæthedsniveau på IP55. 

Derudover er overfalden dækket med en selvrensende gelé, der forbedrer tætheden og samtidig modvirker dannelse af fiberfnug, som kan medføre forringet effekt.

Løsningen passer udelukkende til stålskabene Spacial S3D fra Schneider Electric.