Building Green tilbyder match-making

Building Green 10.-11 oktober gennemfører en matchmaking event, hvor udstillere og besøgende online kan booke møder med hinanden inden messen

Verdens største messe for bæredygtigt byggeri Ecobuild har det. Og nu har Building Green i Forum det også: En matchmaking event, hvor udstillere og besøgende online kan booke møder med hinanden inden messen.
- Det nye tiltag har fået navnet Building Green Connections og formålet er at hjælpe både udstillere og besøgende med at opbygge nye forretningsforbindelser. Konceptet er simpelt og gennemprøvet, siger Henrik Ulander, direktør for messen.

-Det eneste man skal gøre at oprette en profil på www.greenconnections.dk , hvor man beskriver hvem man er og hvilke ønsker man har til samarbejde. Allerede nu kan du begynde at booke møder med de andre registrerede. Forud for messen får alle deltagere tilsendt en mødeplan og på selve mødedagen afholder man sine bookede møder à 20 minutters varighed - en form for speeddating for virksomheder, fortæller Henrik Ulander.

- Building Green Connections giver både udstillere og besøgende en ny mulighed for en målrettet og effektivt messedeltagelse. Der er allerede over 35 tilmeldte, herunder mange spændende aktører fra den danske byggebranche. Der er også enkelte udenlandske deltagere som har registreret sig, så virksomheder som tænker på at begå sig i udlandet, har en fantastisk mulighed for at booke møder med flere repræsentanter fra ambassader rundt om i verden, siger Henrik Ulander.

Fakta

Building Green Connection foregår 10 & 11. oktober på Building Green i Forum. Deltagelse er gratis, men kræver registrering.  Deadline er 1. oktober, 2012. Læs mere om Building Green Connections på www.buildingconnections.dk