Lydabsorberende vægpaneler

Panelerne reducerer støj og efterklang og kan dermed medvirke til at forbedre indlæring og arbejdsmiljøet i skoler og offentlige bygninger

En serie af lydabsorberende vægpaneler til indendørs brug er lanceret af Rmig A/S. Panelerne reducerer støj og efterklang forårsaget af hårde overflader og kan dermed medvirke til at forbedre indlæring og arbejdsmiljøet i skoler, offentlige bygninger, kontorer og lignende steder. De lydabsorberende paneler er designet, så de er yderst anvendelige som opslagstavler og skærmvægge.

Wall, som serien hedder, er designet til at forbedre støjniveauet i bygninger, hvor ekko eller høje lydniveauer giver uacceptabel støj og gør det vanskeligt at skelne tale. Det kan f.eks. være i sportshaller, klasselokaler og åbne kontorlandskaber.

Anvendelsen af et yderst effektivt lydabsorberende materiale, beklædt med en tynd stålplade med tusindvis af 1,5 mm perforeringer monteret i en aluminiumramme, gør, at Wall-serien reducerer støj i frekvensbåndet mellem 125 Hz og 4 kHz.

De akustiske paneler i Wall 100-serien er designet, så de er nemme at montere på væggen og kan anvendes som diskrete magnetiske opslagstavler eller dekorativ pynt.