Fleksibel designfrihed med Slide Panel Flex

Lydforholdene i et rum er afgørende både for vores daglige komfort og generelle sundhed. En god akustikløsning kan til gengæld bidrage væsentligt til langt bedre akustik i hverdagen.

Akustikken i et lokale er essentiel for vores velbefindende, stressrisici og generelle helbredsmæssige tilstand.

Det gælder ikke mindst i Norden, hvor vi har så talrige byggerier med store mængder af hårde materialer som beton, glas og stål, der forringer akustikken, når vi samtidig bruger op mod 90 % af vores liv indendørs.

 Omvendt kan en god akustikløsning bidrage markant til langt bedre lydmæssige forhold på restauranten, arbejdspladsen, på hotellet, i hjemmet og mange andre steder.

Hvert panel kan dreje 360°
 Fischer forhandler akustikløsningerne fra Kurage, der kombinerer stilfuld æstetik med lyddæmpende funktion i højeste absorptionsklasse A, og i forlængelse af netop de kriterier er den nye serie Slide Panel Flex nu introduceret.

Et nytænkt og enkelt koncept, der på fantasifuld vis skaber stor fleksibilitet, designfrihed og forener tre centrale egenskaber i ét: Rumdeling, afskærmning og lyddæmpning via ét simpelt greb:

Hvert panel er ophængt i ét hjul og løber i et loftsmonteret glidesystem med kun én glideskinne. Det vil sige, at hvert panel kan dreje 360°.

Panelerne kan desuden parkeres parallelt og dermed spare plads, når de ikke er i brug i f.eks. restauranten eller på storrumskontoret til møder.

Skab nye rum i rummet
Serien giver således frihed til at integrere, tilpasse og skabe nye rum i rummet efter ønske og behov. Og det gør serien velegnet til alt fra restauranter og kontorer til lounge-områder og caféer.

Slide Panel Flex er samtidig en del af Kurages bæredygtige vision med sine langtidsholdbare tekstiler og paneler med akustisk kerne af stenuld/mineraluld fra naturlige mineraler.

Få inspiration til Slide Panel Flex’ mange anvendelsesmuligheder i to interaktive brochurer nedenfor (brug full screen for bedste læseoplevelse):

Slide Panel Flex - Introduction

Slide Panel Flex til restauranter, lounges, kontorer, caféer, åbne kontorer og møderum m.v.

Find også meget mere om den fleksible serie i billeder, ord og fakta HER

Denne artikel er publiceret af Fischer Danmark A/S i kategorien

Flere artikler fra Fischer Danmark A/S

Grønt lys i pæren med ny viden

Vi brænder for alt, der har med solafskærmning og gardiner at gøre. For bedre indeklima, energi, akustik, klimaspørgsmål og vores velvære i...

Det er godt håndværk, ikke raketvidenskab

Få materialer, en klar linje og omhu for detaljen kendetegner den stemningsfulde indretning på restaurant Det Glade Vanvid i Kbh. Markante...

Fra hippiemøbler til forretningsudvikling

Aarhusianske Upcycling Forum vil sende virksomhedernes rest- og returmaterialer ind i en CO2-venligere tidsalder med kommercielle upcycling...

Et modsvar til energipriser på himmelflugt

I Skandinavien er vi kendt for arkitektur med rene linjer. Men de store glasflader giver også udfordringer med energi og indeklima. Og når...

Fleksibel designfrihed med Slide Panel Flex

Lydforholdene i et rum er afgørende både for vores daglige komfort og generelle sundhed. En god akustikløsning kan til gengæld bidrage...

Højere mål med solafskærmning

EU sætter nu barren højere for reduktion af drivhusgasser frem mod år 2030. Det har følger også i byggeriet, hvor solafskærmning bliver en...