Fischer Danmark A/S

partner

Hvor der er et vindue, har vi en løsning

Fischer tilbyder alle former for ud- og indvendig solafskærmning, gardiner fra højprofilerede brands og professionel mørklægning.

Virksomheden blev grundlagt i 1962 og er i dag en af Skandinaviens førende leverandører af solafskærmning og gardiner sammen med de øvrige selskaber, der danner Fischer Group. 

Vi er leverandører til både private kunder og det professionelle marked, som blandt andet omfatter offentlige institutioner, kontorer, hoteller, uddannelsesinstitutioner samt mindre erhvervsvirksomheder. Vores løsninger udføres i alle skala og er en unik kombination af et højt æstetisk, designmæssigt og teknologisk niveau.

Vi producerer solafskærmning og mørklægning på egen fabrik og har en række fastansatte montører. Vore showrooms i Aarhus og Gentofte præsenterer omkring 30.000 stofprøver af de fineste tekstiler fra blandt andet Kurage, Kvadrat, Kinnasand, JAB og Creation Baumann.
Fischers medarbejdere besidder en omfattende ekspertise inden for både ind- og udvendig solafskærmning, gardiner, mørklægning og automatik, og vi står altid til rådighed med uforpligtende opmåling, vejledning og tilbud.

Vi tilstræber at opretholde en god balance mellem strenge kvalitetsstandarder, miljøhensyn og virksomhedens økonomi. Derfor udvikler og producerer vi produkter af de bedste materialer, der sikrer lang holdbarhed, samtidig med at vi løbende arbejder på at mindske vores påvirkning af miljøet.
Vi tror på, at verden er dynamisk og sætter derfor en ære i uophørligt at udvikle virksomhedens samlede kompetencer og vidensniveau. Vi har højt til loftet, respekt for hinanden og plads til de mennesker, vi er.

Blandt kunderne er Fischer kendt som en ærlig og reel virksomhed med orden i eget hus, en samarbejdspartner, der leverer kvalitetsløsninger og serviceydelser på højt niveau. Hver gang.

Flere artikler fra Fischer Danmark A/S

Vi brænder for alt, der har med solafskærmning og gardiner at gøre. For bedre indeklima, energi, akustik, klimaspørgsmål og vores velvære i og omkring vores bygninger.

Det...

Få materialer, en klar linje og omhu for detaljen kendetegner...

Aarhusianske Upcycling Forum vil sende virksomhedernes rest- og returmaterialer ind i en CO2-venligere tidsalder med kommercielle upcycling-løsninger. For den enkelte virksomhed er det...

I Skandinavien er vi kendt for arkitektur med rene linjer. Men de store glasflader giver også udfordringer med energi og indeklima. Og når energipriserne samtidig stiger eksponentielt, så...

Lydforholdene i et rum er afgørende både for vores daglige komfort og generelle sundhed. En god akustikløsning kan til gengæld bidrage væsentligt til langt bedre akustik i hverdagen....

EU sætter nu barren højere for reduktion af drivhusgasser frem mod år 2030. Det har...