Fischer Danmark A/S

partner

Hvor der er et vindue, har vi et produkt

Fischer Danmark A/S blev grundlagt i 1962 og er sammen med de andre selskaber, der danner Fischer Group, en af Skandinaviens førende leverandører af ind- og udvendig solafskærmning, gardiner fra højprofilerede brands samt mørklægning.
Vi er leverandører til både private kunder og det professionelle marked, som blandt andet omfatter offentlige institutioner, kontorer, hoteller, uddannelsesinstitutioner samt mindre erhvervsvirksomheder. Vores løsninger udføres i alle skala og er en unik kombination af et højt æstetisk, designmæssigt og teknologisk niveau.
Vi producerer solafskærmning og mørklægning på egen fabrik og har en række fastansatte montører. Vore showrooms i Aarhus og Gentofte præsenterer omkring 30.000 stofprøver af de fineste tekstiler fra blandt andet Kurage, Kvadrat, Kinnasand, JAB og Creation Baumann.
Fischers medarbejdere besidder en omfattende ekspertise inden for både ind- og udvendig solafskærmning, gardiner, mørklægning og automatik, og vi står altid til rådighed med uforpligtende opmåling, vejledning og tilbud.
Vi tilstræber at opretholde en god balance mellem strenge kvalitetsstandarder, miljøhensyn og virksomhedens økonomi. Derfor udvikler og producerer vi produkter af de bedste materialer, der sikrer lang holdbarhed, samtidig med at vi løbende arbejder på at mindske vores påvirkning af miljøet.
Vi tror på, at verden er dynamisk og sætter derfor en ære i uophørligt at udvikle virksomhedens samlede kompetencer og vidensniveau. Vi har højt til loftet, respekt for hinanden og plads til de mennesker, vi er.
Blandt kunderne er Fischer kendt som en ærlig og reel virksomhed med orden i eget hus, en samarbejdspartner, der leverer kvalitetsløsninger og serviceydelser på højt niveau. Hver gang.

Flere artikler fra Fischer Danmark A/S

Hvordan kan en facade være konstrueret om 10-20 år?...

Gellerup i Aarhus er under en langvarig forandring. Nye byggerier skyder op overalt, herunder ungdomsboliger, og eksisterende byggerier renoveres.

Aarhus Kommune har samlet sine næsten 1000...

Fischers screens har bidraget med point til Rambølls DGNB Guld certificering. Derudover valgte Rambøll også det brugeroptimerede styringskoncept sunsync™ til deres domicil i Esbjerg.

...

Projektet SoftSpace undersøger tekstilers potentialer i forhold til arkitektur og de byggetekniske udfordringer som overophedning, varmetab, bedre dagslys og akustik.

...

Facaden er bygningens ansigt mod verden og derfor helt essentiel for det arkitektoniske og æstetiske udtryk. Men den har også afgørende betydning for bygningens energiforbrug, økonomi og...

Det er en relativt omfattende og dokumentationstung proces at lade sit byggeri certificere, da bæredygtighed er en noget mere kompleks størrelse end tykke vægge og tang på taget....