Fischer Danmark A/S

partner

Hvor der er et vindue, har vi et produkt

Fischer Danmark A/S blev grundlagt i 1962 og er sammen med de andre selskaber, der danner Fischer Group, en af Skandinaviens førende leverandører af ind- og udvendig solafskærmning, gardiner fra højprofilerede brands samt mørklægning.
Vi er leverandører til både private kunder og det professionelle marked, som blandt andet omfatter offentlige institutioner, kontorer, hoteller, uddannelsesinstitutioner samt mindre erhvervsvirksomheder. Vores løsninger udføres i alle skala og er en unik kombination af et højt æstetisk, designmæssigt og teknologisk niveau.
Vi producerer solafskærmning og mørklægning på egen fabrik og har en række fastansatte montører. Vore showrooms i Aarhus og Gentofte præsenterer omkring 30.000 stofprøver af de fineste tekstiler fra blandt andet Kurage, Kvadrat, Kinnasand, JAB og Creation Baumann.
Fischers medarbejdere besidder en omfattende ekspertise inden for både ind- og udvendig solafskærmning, gardiner, mørklægning og automatik, og vi står altid til rådighed med uforpligtende opmåling, vejledning og tilbud.
Vi tilstræber at opretholde en god balance mellem strenge kvalitetsstandarder, miljøhensyn og virksomhedens økonomi. Derfor udvikler og producerer vi produkter af de bedste materialer, der sikrer lang holdbarhed, samtidig med at vi løbende arbejder på at mindske vores påvirkning af miljøet.
Vi tror på, at verden er dynamisk og sætter derfor en ære i uophørligt at udvikle virksomhedens samlede kompetencer og vidensniveau. Vi har højt til loftet, respekt for hinanden og plads til de mennesker, vi er.
Blandt kunderne er Fischer kendt som en ærlig og reel virksomhed med orden i eget hus, en samarbejdspartner, der leverer kvalitetsløsninger og serviceydelser på højt niveau. Hver gang.

Flere artikler fra Fischer Danmark A/S

Den danske certificeringsordning vil tildele DGNB Hjerte til bygninger, der gør noget særligt for indeklima.

 

Det kan være en udfordring at opretholde et sundt...

Men der er forskel på rum, og derfor skal den akustiske...

The Kitchen er et nyt iværksættermiljø i regi af Aarhus Universitet, hvor virksomheder, studerende og forskere kan inspirere hinanden i nye samarbejder. Fischer har leveret gardiner, der...

Screens er en fleksibel solafskærmning, der kan tilpasses alle typer af bygninger. 

Virksomheden System TM i Odder havde brug for en ...

Bygningsreglementet præger vores løsninger i byggeriet i dag, og det er måske godt nok lige nu, men hvad med om fem eller ti år?

Vi må ikke begrænse os, når vi tænker i...

Hvis vi vil have sunde byggerier, skal de enkelte elementer i byggeriet tænkes sammen, så de ikke modarbejder hinanden.


Dagslyset påvirker os både fysisk og mentalt....