Dansk Halbyggeri sejler ny multihal til Venø

Nøglen til succes ligger i logistikken, når man bygger på en lille ø uden broforbindelse.  Det mener projektchef fra Dansk halbyggeri, som nu skal bygge ny multihal på Venø.
-
Venøfærgen bliver det vigtigste transportmiddel, når Dansk Halbyggeri skal transportere byggematerialerne ud til Venø Efterskole, hvor opførslen af en ny multihal skal finde sted.

Når man bygger på øer, stiller det særlige krav til både planlægning og projektledelse. Planlægning og logistikken skal være i orden, ellers forsinkes leveringen og byggeriet kompliceres.

 

Det ved man hos Dansk Halbyggeri, der har totalentreprisen på den nye multihal til Venø Efterskole, der forventes at stå færdig i september.

 

Sejler materialerne ud
Byggematerialer og redskaber til byggeriet af den nye 2000m2  hal skal transporteres med Venøfærgen, som går i pendulfart mellem øen og fastlandet. Det påkræver særlige hensyn i planlægningen og kan betyde logistiske udfordringer, hvis ikke man er velforberedt.

 

”Det kan give noget bøvl, men vi har heldigvis stor erfaring med denne type byggeopgaver. Samtidig har vi nogle af de bedste til at løse opgaven, så selvom vores glasleverandør ikke leverer til byer uden broforbindelse, og selvom vi derved selv skal hente materialerne i havnen, så er det tænkt ind i projektet, så der ikke bliver nogle unødige forsinkelser undervejs,” siger seniorprojektleder Steffen Søvsø fra Dansk Halbyggeri.

 

Multihallen vil blive indrettet med klatremiljø, boldbaner, fitness og skate-park. Der skal altså bygges højt, og stort, og efterskolens forstanderi ser frem til at kunne tilbyde eleverne topmoderne faciliteter.

 

”Vi har haft projektet undervejs i mange år, men det er nu, vi rykker, og det bliver fantastisk,” fortæller forstander Tage Jepsen.

 

Læs mere om projektet her: https://www.danskhalbyggeri.dk/vi-bygger-ny-multihal-pa-veno/

 

Denne artikel er publiceret af Dansk Halbyggeri A/S i kategorien

Flere artikler fra Dansk Halbyggeri A/S

Dansk Halbyggeri bygger moderne forsamlingshus i Kolding

”Før samledes man om tirsdagen - nu indfanges man af husets dynamik.” Sådan siger Cecilie Anhøj Kruse, Arkitekt hos...

Dansk Halbyggeri og arkitekt i tæt samarbejde på komplekst projekt

Dansk Halbyggeri opfører i totalentreprise Viborgs nye vartegn Tinghallen, det nye kongres- og musikhus for Viborg Kommune. Projektet til...

Politisk tiltag skaber nye byggebehov hos danske erhvervsskoler

Den politiske aftale om 1,3 milliarder kroner til erhvervsskolerne vil give et regulært byggeboom hos danske erhvervsskoler. Det mener...

Dansk Halbyggeri underskriver kontrakt på Køgehallerne

Dansk Halbyggeri skal i samarbejde med Mangor & Nagel Arkitekter og Rambøll opføre Køge Idrætsparks nye bindeled. Det står nu fast,...

Dansk Halbyggeri sejler ny multihal til Venø

Nøglen til succes ligger i logistikken, når man bygger på en lille ø uden broforbindelse.  Det mener projektchef fra Dansk halbyggeri...

Dansk Halbyggeri A/S lander partneraftale med Dansk Tennis Forbund

Dansk Halbyggeri er ny officiel anlægspartner for Dansk Tennis Forbund, der ønsker at gøre tennis mere populær ved at trække sporten...