Nyt domicil til Bruun Rasmussen

Den gamle Johannes Fog bygning på 8.000 kvm i Lyngby er blevet omdannet til nyt domicil for Bruun Rasmussen

Efter kun syv måneders arbejde er det 8.000 m2 store tidligere designhus blevet renoveret og ombygget og står klar til aflevering. Den gamle Johannes Fog bygning vil frem over være Bruun Rasmussens nye domicil, hvor alle deres aktiver samles med eftersyn og showroom samt auktionshal. Dørene slås op for auktionshusets kunder i oktober.

”Hos Bruun Rasmussen ser vi meget frem til at åbne vores nye domicil i Lyngby. Vi ønsker at være et tilgængeligt og åbent auktionshus med fokus på at give vores kunder den bedste oplevelse. Med de nye moderne lokaler og mange kvadratmeter har vi mulighed for at folde vingerne ud og skabe et levende kulturhus, hvor alle vores kunstområder, udstillinger, auktioner og ekspertise er samlet under ét tag. Vi glæder os til at kunne byde indenfor til oktober,” siger Jakob Dupont, administrerende direktør hos Bruun Rasmussen.

For at transformere bygningen til den nye lejer, er der nedrevet lette og bærende vægge, ligesom der er udført forstærkede konstruktioner. Arbejdet med nye el-installationer er udført af NCC’s egen el-afdeling. Der er installeret delvis ny VVS, ventilation og køl.

Bygningens facade er blevet åbnet op med vinduer, hvor der før var lagerrum, og hvor der nu skal indrettes kontorer Endelig er der lagt trægulve og natursten i hele bygningen.

”I PensionDanmark ønsker vi at tilbyde moderne og indbydende lejemål til erhvervskunder. NCC har hurtigt og effektivt opdateret ejendommen, så den imødekommer den nye lejers behov. Vi glæder os over resultat og til at se lejemålet anvendt som auktionshus,” siger Mette Munkedal Tange, senior projektchef i PensionDanmark, der ejer bygningen. 

Høj sikkerhed og speederen i bund

”Renoveringen er gennemført på meget kort tid, så det har krævet grundig planlægning og konstant fokus på både kvalitet og tid hele vejen igennem,” siger Elsebet Kruse Johansen, der er senior projektchef i NCC’s renoveringsenhed. ”Jeg er stolt af resultatet, at det på trods af det høje tempo er lykkedes at skabe en meget sikker arbejdsplads. Det kan vi takke vores dygtige håndværkere for, som alle har bidraget til det gode samarbejde hele vejen igennem byggeperioden.”

Projektet har netop i slutfasen af renoveringsarbejdet modtaget NCC Buildings arbejdsmiljøpris, der tildeles en byggeplads med høj sikkerhed. I begrundelsen stod der blandt andet: ”Alle byggeledere på pladsen har en kontant men respektfuld ledelsesstil. De bruger en stor del af deres tid ude på pladsen og tager ansvar og stoppe arbejdet, hvis det er nødvendigt.”