Rejsegilde på Service Danmarks nye domicil

Der har netop været rejsegilde på FoodService Danmarks store domicil i Ishøjs nye erhvervsområde Winthersminde

Der har for nyligt været rejsegilde på FoodService Danmarks store domicil i Ishøjs nye erhvervsområde Winthersminde. Byggeriet i Ishøj skaber plads til flere arbejdspladser, skriver Ajcon i en meddelelse.

Det nye totalbyggeri kombinerer køl, frys, tørvarelager, shippingområde, administration og meget mere. Nybyggeriet vil spare FoodService Danmark for meget transport mellem virksomhedernes nuværende adresser. Samtidigt vil de nye faciliteter gøre blandt andet produktionen endnu mere effektiv på grund af et gennemtænkt design tilpasset de enkelte linjers arbejdsgange.

-Det hele er samlet i et energivenligt byggeri, som også vil betyde en mærkbar reducering af driftsudgifterne for FoodService Danmark. Samtidig er administration, transport og meget andet tænkt ind i byggeriet, så medarbejderne sparer meget tid i deres hverdag, fortæller Christian Wihrs, administrerende direktør i Ajcon.

Hos Ajcon, der er specialiseret i byggeri til fødevarebranchen, ser man stadigt hyppigere, at kunder i fødevaresektoren ønsker at bringe medarbejdere og funktioner tættere på hinanden i nye totalbyggerier.

 

Fakta om projektet:

Bygherre: NREP Logicenters

Lejer: Food Service Danmark

Totalentreprenør: Ajcon A/S

Bygherrerådgiver: AK83 og Moe