Domicil færdigt til ambitiøst biotek-selskab

Det nye kontorbyggeri til Genmab i seks etager med tilhørende parkeringshus er blevet overdraget til Industriens Pension

Det nye kontorbyggeri i seks etager med tilhørende parkeringshus er blevet overdraget til Industriens Pension. Bygningen udmærker sig arkitektonisk ved at være opført som en kube omkring en levende atriumgård, der er med til at give nogle lyse kontorer. I stueetagen er der etableret reception, mødecenter og auditorium samt kantine. P-huset er udviklet efter NCC’s eget p-hus koncept og har 240 p-pladser.

En attraktiv beliggenhed

På hjørnet af Carl Jacobsens Vej og Gammel Køge Landevej i Valby overdrog NCC ejerskabet af de næsten 13.000 kvadratmeter moderne kontor til Industriens Pension.

”Vi er meget tilfredse med det endelige resultat og er glade for, at Genmab kan kalde det deres hovedsæde de næste mange år. Det er en utroligt attraktiv adresse i et område, der er i stor udvikling, og projektet passer rigtig godt ind i vores portefølje. Vi håber, at Genmab er lige så begejstrede som vi,” siger ejendomschef i Industriens Pension, Søren Tang Kristensen.

Kontoret er beliggende i et område med rigtig god infrastruktur i form af både motorvej og nærliggende metro- og S-togsstation. Den sydlige del af Valby er i en rivende udvikling, og hvor der før var industri, begynder der nu at blive plads til andre typer virksomheder.

Under samme tag               

Projektet er udviklet af NCC Property Development og er bygget af NCC Building. Kontorejendommen er en del af Kontorværket, hvor der skal opføres endnu et kontorhus. Ole Faurby, direktør i NCC Property Development Danmark, er glad for, at både Industriens Pension og lejeren nu kan nyde frugterne af et godt samarbejde.

”Når man står og kigger på et byggeri som det her, bliver man stolt af, at alt det hårde arbejde har båret frugt. Vi glæder os til at se de nye lejere flytte ind i deres nye hovedsæde, som bliver lejet ud af en rigtig god professionel udlejer. Det giver os samtidig en rigtig god fornemmelse for anden etape af Kontorværket, hvor vi igen vil udvikle et fantastisk kontorbyggeri i Valby,” siger Ole Faurby.

Genmab indgik oprindeligt lejekontrakten med NCC, som nu overgår til Industriens Pension.

Ejendommen bliver DGNB-certificeret på guld-niveau, ligesom bygningen lever op til kravene for Lavenergiklasse 2015 og overholder den frivillige energiramme 2020.

Industriens Pensions rådgivere i forbindelse med investeringen er Accura, Deloitte, Kuben Management, DEAS og CBRE. NCC Property Developments rådgivere i forbindelse med handlen er Bech Bruun og Colliers.

Genmab er et internationalt biotekselskab, hvis primære formål er at forbedre patienters liv ved at skabe innovative og differentierede antistofbaserede lægemidler.​