LM Byg A/S vinder opgaver for over en halv milliard i coronatiden

Entreprenørvirksomheden LM Byg A/S, med spidskompetencer inden for råhusbyggeri, har trods coronakrisen oplevet stor ordre fremgang

Entreprenørvirksomheden LM Byg A/S, med spidskompetencer inden for råhusbyggeri, har trods coronakrisen oplevet stor ordre fremgang. På få måneder har virksomheden fået fire ordre ind til en værdi af næsten 600 mio. kr. Seneste entreprise er en råhus-kontrakt i Københavns Nordhavn på 28.600 m2 kontorer, boliger og hotel samt 9.500 m2 kælder.

For mindre end to måneder siden kunne LM Byg A/S offentliggøre, at virksomheden skulle opføre råhuset på det nye prestigebyggeri Spidsen på Redmolen i Nordhavn med PFA Ejendomme som bygherre. Den del er sat i gang, og entreprenørvirksomheden får nu til opgave at stå for en endnu større andel af råhusarbejderne på Redmolen, da virksomheden skal opføre råhuset på den sidste del af byggeriet, som består af yderligere 28.600 m2 kontorer, boliger og hotel samt 9.500 m2 kælder.

Dermed kroner LM Byg A/S et stærkt 1. halvår i 2020, hvor virksomheden trods coronakrisen, har vundet en række store entrepriser. Udover de to vundne projekter i Københavns Nordhavn i maj og juni, er det nye Universitetshospital i Køge og værket ved Thorsbro i Ishøj også vundet af specialisterne i råhusbyggeri. De sidste tre måneder har virksomheden altså vundet fire entrepriser til en samlet værdi på næsten 600 mio. kr., hvilket glæder virksomhedens adm. direktør Hans Anker Nielsen.

-2020 har indtil videre været et godt år for LM Byg A/S, hvor vi både i eget regi og i fællesskab med resten af Pihlkonsortiet har vundet nogle store byggeriopgaver. De vundne entrepriser er et resultat af et konkurrencedygtigt setup, og at vi både har kompetencerne og kapaciteten til at rumme så store projekter, som der her er tale om, siger Hans Anker Nielsen.

Plads til flere opgaver

Ifølge Hans Anker Nielsen viser de nyligt vundne entrepriser, at LM Byg A/S er særdeles stærke inden for råhusbyggeri, der er virksomhedens kernekompetence. På trods af de mange indkomne opgaver, så har entreprenørvirksomheden plads til endnu flere ordrer i bøgerne, fortæller Hans Anker Nielsen, der håber på flere større opgaver frem mod 2021.

-Vi vil fortsætte med at være flittige, hvor vi hele tiden søger kvalitet i alle vores gøremål, og så håber vi ikke at følgevirkningerne efter coronakrisen bliver for store. Vi vil helt sikkert være klar til at påtage os yderligere opgaver efter sommerferien, såfremt udbuddene er der,” siger Hans Anker Nielsen.

LM Byg A/S beskæftiger i dag ca. 300 mand i spændingsfeltet mellem ingeniører, konstruktører, struktører, struktørlærlinge og timelønnede.