Foldedøren i træ og træ/aluminium

Solarlux har udviklet foldedør i træ, Woodline, og en foldedør i træ og aluminium, Combiline

Filosofien om bæredygtighed og autencitet i forhold til de materialer, der anvendes til byggeri, møbler og indretning slår igennem overalt, også hos bygherrer og arkitekter. Det påvirker naturligvis producenter og leverandører, også Solarlux, der i overensstemmelse hermed har udviklet en træ- og træ/aluminiumsvariant af den nye foldedør, Woodline og Combiline. Det indebærer, at der til foldevæggene udelukkende anvendes premiumtræ fra bæredygtigt skovbrug.

– Med en dyr overfladebehandling samt en miljøvenlig lasur på vandbasis ”ånder” træet og er i mange år modstandsdygtigt over for miljøpåvirkninger. Resultat: En overflade i bedste møbelkvalitet, siger Sylvia L. Dondorff, Sales Manager for Norden hos Solarlux. Hun tilføjer:

– Den nye foldevæg er med sit transparente design siden lanceringen i april 2017 blevet meget populær blandt arkitekter og forhandlere. Dens store individualiseringsgrad er nu blevet logisk udvidet med træ- og træ/aluminium-udførelsen.

Den nye træudførelse Woodline forener designet i den nye foldevæg med et udseende, der egner sig til mange rumkoncepter, både til privat og erhvervsmæssig brug. Alt efter valgt varmeisolering fås den som facadeelement eller som rumdeler.

– Combiline viser træ/aluminium-konstruktionens fordele: På den måde har træprofilerne på indersiden et naturligt udseende, mens ydersiden udføres i vejrbestandigt aluminium. Vores foldevægge afrundes med de passivhusegnede aluminiumvarianter, som har været på markedet siden april 2017, fremhæver Sylvia L. Dondorff.

Foto: Solarlux har udviklet foldedør i træ, Woodline, og en foldedør i træ og aluminium, Combiline.