Foldedør med individuel konfigurering

På messen BAU 2017 præsenterede Solarlux ”En revolution inden for foldedøre” – et helt nyudviklet produkt

På messen BAU 2017 præsenterede Solarlux ”En revolution inden for foldedøre” – et helt nyudviklet produkt, der er ganske enestående inden for teknik, design og konstruktionsfrihed. Ifølge producenten er den nye foldedør gennemtænkt ned i den mindste detalje, i en klasse for sig. De tre udstillingsmodeller imponerede de mange besøgende  og vækkede opsigt blandt fagpublikummet, skriver Solarlux i en meddelelse.

Helt nye muligheder

- De smalleste synlige profiler, letløbende åbning og lukning, de bedste varmeisoleringsværdier og ubegrænsede kombinationsmuligheder – den nye foldedør giver bygherrer og planlæggere uanede muligheder indenfor design og udformning. Foldedøren kan konfigureres individuelt og udstyres helt efter eget ønske med en bred palette af funktioner. Bygningsmæssige krav og personlige præferencer bidrager til udformningen af det endelige produkt, fremhæver Solarlux.

99 – en rekordhøj gennemsigtighed

Den nye foldedør skaber transparens på højeste niveau. Den opnår dette med en ekstra smal profilbredde i panelsamlingerne på kun 99 mm – hvilket er den smalleste på markedet. Med sine talrige kombinationsmuligheder med ovenlys og med faste elementer, dreje/vippe-elementer og specielle hjørneelementer er denne Foldedør fra Solarlux det rene multitalent. Det specielt gennemtænkte er, at de forskellige elementer umiddelbart kan kombineres i kun en enkelt ramme – brede synlige profiler hører dermed fortiden til.

Den optimerede overførsel af belastningen til løbevogne og løbeskinner er også værd at nævne. Den muliggør nemlig anvendelse af paneler med højere vægt. Resultat: Færre paneler med endnu større glasflader sørger for mindre synlige profiler og mere gennemsigtighed.

0 – nulbarriere

Med denne Foldedør kan man realisere maksimale åbninger i private boliger og offentlige byggerier - fri for barrierer. Den minimale gulvskinne sikrer barrierefrihed i henhold til DIN 18040. Den 29 mm brede gulvskinne er kun 14 mm højt trin barrierefri. Den fås endvidere med nulbarriere helt uden noget trin, oplyser Solarlux.

Den nye Foldedør fra Solarlux kan endvidere fremvise varmeisoleringsværdier på ned til 0,8 W/m²K, hvilket opfylder kravene i passivhusstandarden. Her lægger Solarlux klart  i toppen af klassen, da systemet med en indbygningsdybde på kun 84 mm er det eneste på markedet, der kan fremvise en så høj varmeisoleringsgrad.

Helt sikker

Hele løbeteknikken til den nye Foldedøre er udført i rustfrit stål og er næsten helt vedligeholdelsesfri. Men det er ikke det hele: Foldedøren opfylder alle krav til indbrudsbeskyttelse i henhold til RC2. Dette sikres bl.a. ved hjælp af den standard 2-punktslåsning med en slaglængde på 24 mm i begge sider. Derudover byder Foldedøren på en bred palette af kombinationsmuligheder med forskellige sikkerhedsteknikker som glasbrudssensorer og tilkoblingsmuligheder til eksisterende alarmanlæg med skjult kabelføring.

Tre af de udstillingsmodeller, der blev vist på messen BAU 2017, demonstrerede, hvordan den nye Foldedør kan konfigureres, så den opfylder ethvert krav. På en infostand kunne de besøgende sætte sig ind i de tekniske detaljer og med en interaktiv touch-væg simulere konfigureringen af Foldedøren.

Den nye Foldedør fra Solarlux kan leveres fra april 2017.