Give Stålspær A/S i fortsat vækst

Give Stålspær A/S fordoblede i 2013 resultatet i forhold til året før grundet vækst på såvel eksisterende som nye markeder

Det er lykkedes producenten af stålkonstruktioner og stålspær i Brande at fordoble resultatet 2013  i forhold til selskabets resultat, 2012. Resultatet skyldes vækst på både nye og eksisterende markeder, levering af flere større og komplekse stålkonstruktioner samt mere fokus på eksportmarkederne.

Komplekse og simple stålkonstruktioner

Med et driftsresultatet på 14,6 mio. kr og et samlet resultat på 7,2 mio. kr efter skat har Give Stålspær A/S lukket regnskabsåret 2013 med et, ifølge ledelsen, tilfredsstillende resultat.

- Vi har haft en omsætningsstigning på 40% sammenlignet med året før, og 2013 har derfor været et år med et meget højt aktivitetsniveau, fortæller Teil Bechmann, salgsdirektør i Give Stålspær A/S og fortsætter:

- Vi har markedsført os på en del komplekse konstruktioner og har fået flere større projekter i ordrebogen. Projekter som Københavns nye krydstogt terminal og EnergiNet i Fredericia er gode eksempler på større og mere komplekse løsninger. Produktion af standardspær til de mere simple konstruktioner, f.eks. til landbrugs- og industrihaller udgør dog stadig en væsentlig del af Give Stålspærs forretning - og det skal de også fortsætte med, fastslår Teil Bechmann.

Teil Bechmann mener, at virksomheden i dag har et fornuftigt forhold mellem leveringer af komplekse og mere simple stålkonstruktioner.

- De komplekse konstruktioner er mere opsigtsvækkende og imponerende end større landbrugshaller, men det gør bestemt ikke simple stålkonstruktioner mindre interessant for os, siger han. Desuden har totalløsninger, der inkluderer trapper, altaner og andet i 2013 givet Give Stålspærs kunder mulighed for at kunne handle hele stålentreprisen ét sted.