Soleenergi til flade tage

Reb2b ApS guider firmaer på det brogede marked for solpaneler og har selv udviklet en løsning til flade tage

Markedet for og efterspørgslen efter solenergi er eksploderet, siden det for et par år siden blev muligt at afsætte overskydende el-produktion til elselskaberne. I den situation vil der uvægerligt dukke mindre seriøse producenter og distributører op, som kan blive et dyrt bekendtskab for installatørerne.

Det råder firmaet Reb2b ApS i Skive bod på. Renewable Energy Business to Business er det fulde navn på denne virksomhed inden for rådgivning, salg og distribution af solcelle-, solvarme- og varmepumpesystemer. Reb2b servicerer installatører og andre virksomheder, som formidler solenergi til private og professionelle.
- Specielt når det gælder solceller, er det afgørende at vælge en leverandør, som man tror på vil overleve det meget turbulente producentmarked og den brogede distribution, vi ser i disse år. Derfor gør vi hos meget ud af at udvælge de bedste i branchen, så vi kan sikre vores kunder med optimale garantier og produkter til konkurrencedygtige priser ikke blot nu, men også 10 år frem. Reb2B vil selv være vigtig spiller på markedet i fremtiden og har som rådgiver 25 års erfaring inden for vedvarende energi, siger Søren K. Dalsgaard, der er ansvarlig for logistik og projektledelse.

Paneler på rådhuset i Nykøbing

Reb2b har gennem det seneste år haft et tæt samarbejde med el-firmaet Villy Bruun A/S på Mors. Lars Bach Jensen, ansvarlig for salg og marketing hos Villy Bruun, siger:

- Vi har sammen med Reb2b gennemført flere større projekter og har en stor igangværende ordre til Nykøbing Mors Rådhus på 828 solceller, svarende til 207.000 kWp. Her benytter vi Reb2b’s egenudviklede løsning til fladt tag, Roof Top Light. Denne løsning har til dels været afgørende for, at vi har kunnet vinde entreprisen, da montagetiden reduceres betydeligt ved, at konstruktionen klikkes sammen uden at lave huller i underlaget, siger Lars Bach Jensen.

Reb2b opererer med meget korte leveringstider på Roof Top Light – helt ned til dag-til-dag.
- Det betyder, at vi er i stand til at opfylde vores kunders krav til hurtig montage og tilslutning, uden at kunden skal betale forud og vente 8-10 uger på at blive strømproducerende. Konkurrencedygtige priser på Roof Top Light er samtidig med til at gøre Reb2b til en troværdig leverandør og samarbejdspartner,

Foto: Fladtagsløsningen Roof Top Light er designet af Reb2b. Den flydende konstruktion fastholdes uden gennembrud i tagfladen. Stabiliteten er testet i vindtunnel.