Swisspearl relancerer populært partnerprogram

Med programmet, Swisspearl Partner, bliver partnerne certificeret i at rådgive og anvende Swisspearls fibercementsprodukter

Som et led i at styrke partnerskabet med landets håndværkere og byggefirmaer relancerer Swisspearl sit partnerprogram med fokus på netværk, teknisk viden og -knowhow. Med programmet, Swisspearl Partner, bliver partnerne certificeret i at rådgive og anvende Swisspearls fibercementsprodukter og får dertil redskaber, som blandt andet kan hjælpe med optimering af arbejdstid i forhold til montering og produktvalg. 

Torsdag den 22. juni relancerer Swisspearl deres partnerprogram, som bygger på stærke partnerskaber og tæt samarbejde med håndværkere og byggefirmaer rundt omkring i landet.

Swisspearl opkøbte tidligere på året Cembrit blandt andet for at styrke værdien i samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere. I den forbindelse relancerer Swisspearl nu Cembrits populære partnerprogram Cembrit Mester, som fremover vil gå under navnet Swisspearl Partner – Specialister i tag og facade. Med Swisspearl Partner kan partnerne således se frem til at udvide deres tekniske viden om Swisspearls produktkatalog, da de bliver uddannet til at arbejde med Swisspearls fibercementprodukter.

- Cembrit Mester har gennem mange år været en stor succes og har resulteret i et stærkt netværk af samarbejdspartnere inden for byggeriet. Derfor har vi nu valgt at relancere konceptet som Swisspearl Partner, der fortsat blandt andet skal styrke partnernes viden om vores brede produktkatalog og anvendelse heraf, fortæller administrerende direktør i Swisspearl, Karsten Østergaard Larsen.

Det relancerede partnerprogram handler, ifølge Karsten Østergaard Larsen, i høj grad også om at skabe et solidt netværk og samarbejde med kompetente partnere, der drives af de samme ambitioner som Swisspearl selv – nemlig ambitionen om at udvikle dansk byggeri i den rigtige retning i forhold til kvalitet, innovation og bæredygtighed.

- Gennem vores partnerprogram har vi stort fokus på at dele vores viden med vores partnere. Det sker blandt andet ved at tilbyde nem og eksklusiv adgang til vores erfarne konsulenter, samt give vores partnere adgang til seminarer, kurser og fabriksbesøg, hvor vi har mulighed for at viderebringe en masse knowhow og træning i vores nuværende og nye produkter, siger Karsten Østergaard Larsen og fortsætter:

- Samtidig giver det os en unik mulighed for at få værdifuld viden og erfaringer fra dem, som er tættest på markedet og forbrugeren. Alt sammen for at kunne optimere vores produkter med henblik på at sikre den bedst mulige kvalitet og skabe mest mulig værdi for slutbrugeren.

Netværk der styrker kompetencerne

Som en del af Swisspearl Partner er håndværkerne og byggefirmaerne garant for håndværk af højeste kvalitet og er samtidig særligt uddannet inden for Swisspearls fibercementprodukter, der blandt andet indbefatter bølgeplader, som er blandt de mest dominerende tagbeklædninger i Danmark, samt en lang række forskellige former for løsninger til beklædning af facader.

For Frederik Kyed fra Kyedbyg A/S er der flere gode perspektiver i at være certificeret Swisspearl Partner:

- Hos Kyedbyg A/S vil vi altid gerne dygtiggøre os og være specialister inden for vores fagområde. Derudover oplever vi en stigende efterspørgsel på vedligeholdelsesfrie materialer hos vores kunder, og der er fibercement særligt velegnet. Derfor giver det god mening at tilegne os en masse viden om produkterne, så vi er klædt bedst muligt på til at vejlede vores kunder i Swisspearls’ forskellige produkter, siger tømrermester Frederik Kyed slutteligt.