Nomineringer til Betonbranchens Oscar-fest

Betonens priser uddeles den 22. juni 2021 – nominér de projekter, du mener fortjener en pris

Dansk Beton, Fabriksbetonforeningen og Betonelement-Foreningen uddeler hvert andet år tre betonpriser. Næste prisfest afholdes den 22. juni 2021 i Industriens Hus.

De tre betonpriser uddeles til personer og firmaer, som har stået for et unikt arbejde med beton.

Alle kan indsende forslag til nomineringer til Bæredygtig Beton Prisen, In situ-Prisen eller Betonelement-Prisen.

Bæredygtig Beton Prisen

Bæredygtig Beton Prisen tildeles projekter med en arkitektonisk anvendelse af beton med fokus på sociale-, bæredygtige-, energi- og miljømæssige løsninger. Bæredygtig Beton Prisen er en publikumspris, som alle kan stemme på, og den uddeles af Dansk Beton. Skriv til chef for Dansk Beton Dorthe Mathiesen på dma@di.dk for at indstille et projekt til Bæredygtig Beton Prisen.

In situ-Prisen

In situ-Prisen fremhæver det pladsstøbte byggeri og de mange, spændende muligheder, der er ved brug af fabriksbeton. Prisen uddeles af Fabriksbetonforeningen med støtte fra et eller flere af Fabriksbetonforeningens interesse-medlemmer. Skriv til chefkonsulent Jesper Ketelsen jek@di.dk for at indstille et projekt til nominering i In situ-Prisen.

Betonelement-Prisen

Betonelement-Prisen er en arkitekturpris, som hædrer arkitektonisk og innovativ anvendelse af betonelementer i byggeriet. Prisen uddeles af Betonelement-Foreningen. Skriv til chefkonsulent Pernille Nyegaard pny@di.dk for at indstille et projekt til nominering i Betonelement-Prisen.

Læs mere om prisfesten og tidligere vindere på www.danskbeton.dk/arkitektur/betonens-prisfest/

Foto: På billedet ses et af de byggeprojekter der var nomineret til årets in situ-pris ved sidste prisuddeling i 2019 - Trekroner Kirke.