Reframe Collection by Unidrain modtager ny international pris

Designvirksomheden Unidrain har vundet den meget prestigefyldte Good Design Award for Unidrains sæbehylde og bruseskraber fra den æstetiske serie Reframe Collection.

I efteråret så Unidrains eksklusive tilbehørsserie Reframe Collection dagens lys. Få måneder efter lanceringen sikrer badeværelsesseriens sæbehylde med tilhørende bruseskraber Unidrain en plads i toppen af den internationale designelite.

En international dommerkomité tildeler nemlig seriens løsning til brusenichen den meget prestigefyldte Good Design Award. En af de ældste og mest anerkendte designpriser, som blev stiftet i Chicago i 1950 af arkitekterne Charles & Ray Eames, Edgar Kaufmann Jr. og Eero Saarinen.

- Vi er virkelig stolte af og meget beærede over, at Reframe Collection tildeles en af de mest ikoniske og ældste designpriser i branchen. Det er et skulderklap uden lige, siger Unidrains marketingchef Birgitte Arendsdorf Olsen.

Luksus på badeværelset

Den prisbelønnede sæbehylde består af en integreret bruseskraber, som holdes på plads af et sæt skjulte magneter. På den måde forenes to af badeværelsets helt centrale og uundværlige elementer på en både elegant og funktionel måde.

Kombinationen af æstetik og funktionalitet er kendetegnende for hele Reframe Collection-serien, som endvidere består af toiletrulleholdere, håndklædestang, håndklædekroge og toiletbørste. Alle sammen elementer, som bringer mere sammenhæng og personlighed ind i badeværelset.

- Badeværelset er blevet et af de mest centrale rum i boligen, som vi bruger flere penge på og ønsker skal emme af personlighed og elegance. Med Reframe Collection forvandles hverdagsoplevelser til luksusoplevelser. Tilbehøret fås i en række forskellige overfladefarver, som skaber et helt nyt udtryk på badeværelset, fortæller Birgitte Arendsdorf Olsen.

- Vi tror på, at folk vil have intelligent design, der gør hverdagen nemmere og mere inspirerende. Og vi føler, at Good Design-prisen i høj grad er en anerkendelse af netop den tilgang, slutter hun.

Fakta

Om prisen:

Den ikoniske designpris uddeles årligt af The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design i samarbejde med the European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies.

Juryen består af designere, arkitekter, journalister og kritikere fra hele verden.

Øvrige priser til Unidrain:

2017: German Design Award, Special Mention, MatLine

2016: IF Design Award, MatLine

2016: Red Dot Design Award, Honourable Mention, MatLine